Prinţul William, alături de soţia sa, pentru a asista la naşterea primului copil al cuplului

Prinţul a părăsit baza militară de pe Insula Anglesey din Ţara Galilor şi a ajuns la Londra, duminică, pentru a fi alături de soţia sa, care va naşte în curând primul copil al cuplului princiar britanic.
Naşterea bebeluşului regal britanic pare să fie iminentă, potrivit presei internaţionale, un argument în acest sens fiind faptul că prinţul William a părăsit, duminică, baza militară din Ţara Galilor, unde lucrează ca pilot de elicopter pentru misiuni de salvare pe mare, pentru a fi alături de soţia sa, internată într-o clinică din Londra, informează site-ul news-de-stars.com, citat de Mediafax.

Potrivit tabloidului The Mirror, prinţul William, al doilea în ordinea de succesiune la tron, ca şi întreaga familie regală britanică aşteaptă de acum cu înfrigurare naşterea primului copil al cuplului princiar.
"Întreaga familie stă ca pe jar. Este un moment foarte important pentru cuplul William-Kate. Au fost luate toate măsurile pentru ca naşterea să decurgă fără probleme. Este un moment crucial, nu doar pentru ducele şi ducesa de Cambridge, ci şi pentru viitorul monarhiei", a declarat o sursă apropiată de casa regală, citată de The Mirror.

Catherine, ducesă de Cambridge, în vârstă de 31 de ani, este internată într-o aripă privată a spitalului St. Mary din Londra, unde urmează să nască în curând primul copil al cuplului princiar britanic.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa, Catherine, au anunţat că vor avea primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă, de multe luni, de întregul regat.

William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iulie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • filip elena pe 14 Iul 2013, 14:42
    sa imi gasesc un prieten

    nu prea am ce commenta

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod