Încă un weekend de răsfăţ pentru doamne şi domnişoare la Styling Corner, în Băneasa Shopping City

Sâmbătă şi duminică, 10-11 martie, doamnele şi domnişoarele sunt invitate pentru al doilea weekend consecutiv la Styling Corner în Băneasa Shopping City pentru a primi sfaturi legate de frumuseţe, fashion, sport şi sănătate de la cei mai buni specialişti în domeniu.
Sâmbătă şi duminică, 10-11 martie, doamnele şi domnişoarele sunt invitate pentru al doilea weekend consecutiv la Styling Corner în Băneasa Shopping City pentru a primi sfaturi legate de frumuseţe, fashion, sport şi sănătate de la cei mai buni specialişti în domeniu.

Începând cu orele 13.00 şi până la 20.00, vizitatoarele din Băneasa Shopping City vor putea beneficia de serviciile participanţilor de la Styling Corner. Make-up artiştii de la Beauty Make-up Artistry, Flormar, Melkior, Marionnaud şi Sephora vor face demonstraţii de machiaj în ton cu noile tendinţe. De asemenea, Alex Rădulescu le aşteaptă pe toate doritoarele la sesiuni de make-up gratuite la scena special amenajată din zona Glam Street.

Hairstiliştii de la Evidence Beauty Salon şi Geta Voinea Hair & Beauty Salon vor realiza schimbări de look şi coafuri tuturor celor care doresc să fie cool şi în trend.
Cu momente speciale dedicate coafurii, va veni şi Oksana, care le va împleti părul în stil rusesc doritoarelor din public. Mai mult, bam boo, L’Occitaine, Mario Bădescu, SABON şi Yves Rocher vor veni cu produse de îngrijire a pielii. Yamuna Spa va prezenta mai multe tratamente faciale, folosind produsele Aseyda.

Sfaturile de sănătate vor fi oferite din partea Help Net şi Sensiblu. Mihaela Bilic, cunoscută ca „nutriţionistul vedetelor”, va împărtăşi secretele unui stil de viaţă sănătos. Moda va ocupa un capitol special şi în acest weekend la Băneasa Shopping City. Stilista Adina Buzatu va fi prezentă şi ne va dezvălui care sunt secretele combinarii stilurilor casual, office, ceremonie, pentru crearea unei garderobe complete şi echilibrată stilistic. Vor fi prezente şi consultantul de stil Irina Markovits şi Diana Sorescu, fashion&beauty editor al revistei Unica.


Primul weekend de Styling Corner desfăşurat în perioada 3-4 martie la Băneasa Shopping City a fost un succes, doamnele şi domnişoarele bucurându-se de sfaturile primite de la cei mai buni specialişti prezenţi la eveniment. Toate vizitatoarele prezente la colţul de răsfăţ din Băneasa Shopping City au primit şampanie, ciocolată şi flori. Adina Buzatu a prezentat noile tendinţe din acest an: se poartă culorile vii, accesoriile nonconformiste, imprimeurile îndrăzneţe, toate ingredientele unei garderobe moderne, echilibrate şi potrivite oricărei situaţii.

Alex Rădulescu a încântat audienţa atât cu demonstraţii extravagante de make-up, cât şi prin realizarea unor machiaje naturale de zi. Cunoscutul actor Andrei Aradits s-a numărat printre personalităţile care au fost atrase de Styling Corner.
Andreea Esca a venit însoţită de soţul său Alexandre Eram şi s-a lăsat pe mâna make-up artiştilor de la Melkior. Aceştia au răsfăţat-o cu un machiaj natural, folosind culorile din tendinţele acestui an.

Vedeta Prima TV, Andreea Fried, a venit la Styling Corner şi a beneficiat de un make-up realizat de specialiştii de la Dior. Clara Rotescu a prezentat o serie de rochii în tendinţe în sezonul primăvară-vară 2012, punând accent pe culorile în vogă, în special pe cele calde. Dana Rogoz a vorbit despre piesele „must have” ale acestui an, printre care şi plepum, chiar alegerea ţinutei ei din timpul prezentării. Dana Săvuică a prezentat colecţia „Etiquette by Dana Săvuică”, a oferit sfaturi în privinţa tendinţelor de anul acesta şi a făcut recomandări de styling spectatoarelor.


Ilinca Vandici şi Sonia Trifan au fost primele vedete care au acceptat să fie machiate pentru prima dată în faţa unui public larg. Machiajul a fost realizat de Beauty Make-up Artistry, folosind numai produse naturale bio SLA. Irina Markovits, unul dintre cei mai cunoscuţi consultanţi de imagine din România, a împărtăşit câteva dintre secretele de shopping pentru realizarea unor vestimentaţii în tendinţe. Luana Ibacka a discutat despre feminitate şi frumuseţe, fiind însoţită de Oksana, care a folosit tehnici ruseşti de împletire a părului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod