FOTO: Mirela Boureanu Vaida, o gravidă activă: Cum se menține în formă

Însărcinată în luna a opta, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1, îşi continuă toate activităţile, în același ritm cu care era obișnuită.

"Activitatea continuă, asta cred eu că te menţine în formă. Nu sunt omul care să lenevească în pat, în pijamale, până la prânz. Sunt mereu activă, în vervă, nu am alte secrete", a declarat viitoarea mămică, în vârstă de 31 de ani.



Pentru ca organismul ei să fie cât mai bine pregătit pentru aducerea pe lume a micuţei, Mirela nu a renunţat la sală, unde face mișcări adecvate pentru sarcină. "Merg şi acum la sală, unde fac exerciţii de tonifiere, sub stricta supraveghere a antrenorului meu personal, care mă ştie de ani buni şi care îmi cunoaşte ritmul", a explicat vedeta.



Atunci când programul îi permite, Mirela Boureanu Vaida merge şi la înot, însă fără să forțeze nota, ci mai mult pentru relaxare, după o zi solicitantă, scrie Click!.

"Ce-i drept, am renunţat la exerciţiile cardio, însă fac antrenamente pentru braţe, picioare, merg pe bandă şi pe stepperul eliptic", a explicat prezentatoarea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod