Mesajul Andreei Marin, la 40 de ani

"Zâna" se simte o femeie iubită și împlinită alături de soţul ei, medicul turc Tuncay Ozturk (27 de ani). Ea are un mesaj pozitiv pentru toate admiratoarele sale.

După ce a petrecut Sărbătorile la Sibiu, Andreea Marin a plecat într-o vacanță în Portugalia, de unde s-a întors recent. Vedeta a vrut să le arate şi admiratorilor ei câteva fotografii din această călătorie în care s-a simțit excelent.



"Încărcată cu energia şi lumina soarelui de primăvară din minunata Portugalia (pe care am descoperit-o târziu), revin la iarna de acasă cu idei noi care să încălzească inimi şi să deschidă minţi, pusă pe fapte frumoase şi cu bucuria de a păşi pozitiv în noul deceniu al vieţii mele.

Și ce dacă e marţi şi e 13? Oricând poţi păşi cu dreptul într-o nouă etapă, fie că ai 40, 50, 60 de ani! Zâmbeşte, undeva, cineva te iubeşte!", a scris "Zâna" pe pagina ei de Facebook.



"Lasă deoparte temerile şi ideile preconcepute! Și, crede-mă, fericirea nu e direct proporţională cu ceea ce ai în cont sau în buzunare. Preţuieşte viaţa! Trăieşte-o din plin! Fă din fiecare zi o sărbătoare!"
, a adăugat vedeta, care a împlinit de curând 40 de ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod