Ducesa de Cambridge a născut un băiețel

Ducesa Kate a născut un băiețel, anunță postul american de televiziune CNN și cotidianul britanic Daily Mail.
Copilul s-a nascut la ora locală16.24 (18.24, ora României), și cântărește 3,79 kilograme, a anunțat Palatul Kensington, citat de CNN.
 
Un curier regal a părăsit maternitatea St. Mary din Londra pentru a duce certificatul de naştere la Palatul Buckingham. Informaţia a fost confirmată de Palatul Kensington, relatează agenția Mediafax.

"Alteţa Sa regală Ducesa de Cambridge a născut cu bine un fiu la ora 16.24 (18.24, ora României). Bebeluşul cântăreşte 3,79 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la naştere. Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwal, prinţul Harry şi membrii celor două familii au fost înştiinţaţi şi sunt foarte fericiţi de această veste.
Alteţa Sa regală şi copilul se simt bine şi vor rămâne la spital pe durata nopţii",
a comunicat Palatul Buckingham.

Potrivit surselor citate de presa britanică, prinţul William i-a dat telefon reginei Elizabeth de la maternitate pentru a o anunţa despre naşterea fiului său. Apoi, prinţul William a vorbit cu tatăl său, prinţul Charles, şi cu fratele său, prinţul Harry. Familia Middleton a fost şi ea înştiinţată înainte de anunţarea publică a informaţiei.

După doar câteva minute, anunţul oficial referitor la naşterea bebeluşului regal a fost plasat pe un panou din faţa Palatului Buckingham.
Anunţul a atras aplauzele celor câteva mii de persoane care s-au adunat luni în faţa Palatului Buckingham în aşteptarea naşterii bebeluşului.

Potrivit BBC, familia regală a decis să facă publică informaţia foarte rapid întrucât nu a dorit ca aceasta să apară mai întâi pe reţelele de socializare. De asemenea, membrii familiei regale au dorit să deţină un anumit control asupra modului în care informaţia despre naşterea bebeluşului este transmisă publicului larg, pentru ca aceasta să nu fie alterată cumva de mass-media. 

Cotidianul The Guardian, citat de stirileprotv.ro, scrie că s-a împlinit dorința ducesei Kate, care declarase că își dorește un băiat.
Ducesa a recunoscut acest lucru în timpul unei discuții cu un soldat, la padara de Sfântul Patrick, în Hampshire, când era însărcinată dar încă nu aflase care va fi sexul copilului. Soțul ei, prințul William, își dorea însă o fetiță, a mărturisit atunci Kate. 
 
Catherine, soţia prinţului William, însărcinată cu primul copil al cuplului, care va ocupa locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a fost internată luni dimineaţă la maternitatea St. Mary din Londra, a anunţat Palatul Kensington. 

Câteva mii de persoane s-au adunat luni în faţa Palatului Buckingham şi a spitalului londonez St.
Marry, în aşteptarea anunţului oficial care a confirmat naşterea bebeluşului regal, primul copil al prinţului William şi al soţiei sale, Catherine, informează Daily Mail.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod