Destin: Teo şi viitorul ei soţ, în pericol de moarte în acelaşi timp

Vedeta şi iubitul ei au fost internaţi în spital, anul trecut, cu grave probleme de sănătate

O coincidenţă incredibilă marchează destinul comun al vedetei Teo şi iubitului său, fostul jucător de rugby Constantin Iosef: amândoi au avut probleme de sănătate care le-au pus viaţa în pericol anul trecut. Teo a fost spitalizată la Viena, după ce a fost diagnosticată cu o pancreatită severă, iar fostul rugbist s-a internat în Franţa, în octombrie 2011, suferind de o embolie pulmonară severă, relatează site-ul Realitatea.net.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început pe Facebook, iar logodnicul lui Teo Trandafir a scris despre problema sa de sănătate pe site-ul de socializare.

"Fraţilor, am scăpat, am făcut o embolie pulmonară în urmă cu 6 zile şi azi ies din spital. L-am văzut pe ăla cu coasa. Mă sufocam, nu mai aveam aer, am crezut că plec fără să mai am timp să vă spun «Au revoir» (n.r.

- «La revedere»). Încep o nouă viaţă, sunt ca un nou-născut, un bebe de nota 10 la 120 kg. Vă pup pe toţi!", scria pe contul lui de Facebook fostul sportiv, pe 3 octombrie 2011.
Iosef a explicat atunci în detaliu simptomele bolii: "Mai întâi faci feblită, o venă «defectuoasă» unde sângele se coagulează, apoi se desprinde un cheag de sânge, care se duce în secunda doi la inimă sau la plămâni. La mine s-a dus la plămâni şi nu mai puteam să respir".

Şi Teo a avut probleme de sănătate anul trecut. Pe 11 ianuarie, vedeta a fost transferată de la Spitalul Elias, din Bucureşti, la cunoscuta clinică AKH din Viena, cu diagnosticul iniţial de pancreatită acută. Însă nişte infecţii de natură septică i-au agravat boala, prezentatoarea suferind câteva operaţii complexe, care au necesitat ulterior conectarea continuă a pacientei la aparate.
Teo a reuşit să învingă boala, după ce a suferit patru operaţii, ultima dintre acestea în toamnă, când Iosef era şi el în pericol.

În urmă cu câteva zile, Teo Trandafir a anunţat că se va căsători în această vară, dar iniţial nu a dorit să dezvăluie publicului identitatea viitorului soţ: "Sunt foarte mândră de partenerul meu, dar el este o persoană privată pe care nu aş vrea-o în luminile reflectoarelor în acest moment", a spus ea. Potrivit cotidianului Evenimentul zilei, relaţia lor s-a înfiripat pe Facebook, apoi a devenit tot mai strânsă. Faptul că fostul rugbist s-a înţeles foarte bine cu Maia, fetiţa de opt ani a vedetei, a convins-o pe Teo că el este bărbatul pe care-l aştepta.

Experienţa anului 2011 i-a schimbat lui Teo priorităţile. Lunile de internare la Clinica AKH din Viena, cele câteva intervenţii chirurgicale cauzate de pancreatita acută şi lupta pentru supravieţuire au determinat-o să preţuiască fiecare clipă.
"Dacă nu ai familie, dacă nu ai prieteni, viaţa ta nu e cine ştie ce... Îmi lipseşte sufletul meu pereche, îmi lipseşte cel de-al treilea membru al familiei", spunea Teo Trandafir într-un interviu.

Bărbatul care a apărut în viaţa lui Teo a reuşit să o cucerească prin simplitatea şi inteligenţa lui. "Este un bărbat senzaţional după părerea mea, care nu a apărut în presă. E un om ca oricare altul, ca tine, ca mine. E român, nu stă în România, dar va sta", a declarat ea pentru emisiunea "Poveştiri de noapte". La nici o lună după ce s-au cunoscut ea a spus DA atunci când acesta a cerut-o în căsătorie. "A fost o surpriză. Eu, surprinsă şi fericită fiind, am acceptat din prima, fără niciun fel de rezervă. Nu ştiu dacă se făcuse o lună", a spus Teo, pentru EVZ.

"La un moment dat ne-am dat seama că lucrurile ar putea evolua cumva şi ne-am aruncat, însemnând că noi vom fi cei care răspund la întrebarea dacă se poate şi invers: întâi să promiţi şi apoi să te ţii de cuvânt.
Am avut şi el şi eu relaţii care au durat ani, s-a decis marele pas, după care n-a mai mers. Să vedem dacă invers e mai bine. Noi cam ştim cum vor evalua lucrurile",
a mai spus Teo.

Citeşte despre acest subiect şi pe site-ul Realitatea.net!

23 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod