Dana Rogoz şi-a revenit spectaculos după naştere

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2014
Vedeta a născut pe 1 martie primul ei copil, pe micuţul Vlad Luca, la o clinică privată din Bucureşti.

Dana Rogoz a postat mai multe poze de la prima ei ieşire la doctor, după naştere. Îmbrăcată cu o pereche de blugi scurţi, o bluză cambrată şi o jachetă, vedeta arată excelent şi se poate mândri cu o siluetă impecabilă la o săptămână după naştere.Ea a spus că a pus doar nouă kilograme în timpul sarcinii şi acum a mai are de dat jos două kilograme şi jumătate pentru a reveni la greutatea sa obişnuită. Vedeta a mărturisit că nu a făcut eforturi pentru a "topi" surplusul, din contră, a avut grijă să mănânce mult şi variat."Am luat 9 kilograme, iar acum am 2,5 kilograme în plus faţă de când am rămas şi scad de la o zi la alta natural.

Dar nu m-am înfometat o secundă. Dimpotrivă, am fost atentă să nu cumva să sar vreo masă, cum se mai întâmpla din cauza programului înainte de a rămâne însărcinată.
Am mâncat tot ce am vrut şi când am vrut, eliminând alimentele interzise în sarcină. Şi cât mai variat, carne, legume, fructe, din toate.
În rest, nu am stat atentă să număr caloriile. Iar acum mănânc în continuare super bine pentru că alăptez în primul rând. Am fost norocoasă din punctul ăsta de vedere"
, a scris Dana pe pagina ei de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod