Dana Rogoz e din nou "clienta" Iuliei Albu: "Nu e o femeie fatală"

Fashion editorul n-o iartă pe "Abramburica" la nicio ocazie și o critică pentru ţinutele pe care le poartă la diverse evenimente. Nici cea mai recentă apariție a Danei, la petrecea FHM, n-a fost pe placul Iuliei.

"Dana Rogoz figurează într-un top al celor mai sexy femei din România? Nu cred. Este o ţinută nepotrivită, dacă voia ceva masculin putea să opteze pentru o culoare mai tare, negru, nu pentru acel pastel. Trebuia să meargă pe contrast. Aceasta este o ţinută de zi, de mers la bancă. E o apariţie extrem de proastă, motiv pentru care va primi nota -3. Totuşi e o ţinută decentă de birou", a spus Iulia la emisiunea "WOWbiz".

Am ales în mod intenţionat ţinută pe care o vedeţi, mai cuminte, care oferă mai puţin privitorilorDana Rogoz
Fosta soție a alui Mihai Albu a explicat ce are de împărțit cu Dana Rogoz: "Nu pot să-i dau sugestii Danei, pentru că ea crede că e fashion blogger şi crede că lucrează la o revistă de modă.
Dacă vrea sugestii trebuie să plătească sau să de ducă la şcoală. La o petrecere de acest tip se poartă lucruri care dezgolesc mai mult, dar trebuie păstrată o notă de decenţă. Ea nu e o femeie fatală şi ar trebui să nu pretindă altfel decât este. I-aş recomanda nuanţe mai deschise, alb, în niciun caz roz, şi să renunţe la acest look de femeie cu 10-15 ani mai bătrână decât este."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod