Dana Rogoz e din nou "clienta" Iuliei Albu: "Nu e o femeie fatală"

Iulia Albu susține că Dana Rogoz nu se pricepe la modă


Nu pot să-i dau sugestii Danei, pentru că ea crede că e fashion blogger şi crede că lucrează la o revistă de modăIulia Albu
Dana Rogoz a explicat de ce a ales costumul respectiv: "Acum câteva zile am fost invitată la petrecerea FHM, pentru a-mi ridica un premiu, fiind votată una dintre cele mai sexy 100 de femei în topul lor. Mulţumesc cu această ocazie celor care m-au votat. A fost pentru prima oară când cineva m-a invitat la un eveniment monden la ora 12 noaptea! Aşa am realizat că nu poţi să fii domne’ în acelaşi timp şi sexy şi devreme acasă.
Pur şi simplu mi-e clar acum că lucrurile astea nu merg împreună. Asta şi pentru că era prima oară când mă auzea vorbind despre sex, chiar dacă o făceam în spatele unui personaj. Ei bine, <<sexy-club>> a fost şi această petrecere."


"Am ales în mod intenţionat ţinută pe care o vedeţi, mai cuminte, care oferă mai puţin privitorilor, măcar nu în mod direct. Aşadar, am culcat bebeluşul (mai nou adoarme la 11:30 noaptea), m-am aranjat repede şi am onorat invitaţia, chiar dacă nu am putut sta foarte mult la eveniment", a mai spus Dana Rogoz.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod