Carmen Brumă, despre viața de mămică: "Am atâtea de făcut încât nu am timp de depresie"

Vedeta TV a vorbit în emisiunea lui Mihai Morar, de la Antena Stars, despre experiența naşterii, despre rolul de mamă, dar şi despre depresia postanală. Ea a recunoscut că trece printr-o perioadă solicitantă, în care bebelușul îi captează toată atenția, dar este mulțumită pentru că se descurcă și învață lucruri noi.

"Am atâtea de făcut încât nu am timp de depresie. Dacă aş avea timp, aş face-o!", a mărturisit Carmen Brumă. "Am zile în care sunt cheaună. Zile, nu nopţi. Avem noroc. Lui <<Vasilică>> îi place să doarmă noaptea. Se trezeşte o singură dată, pe la două şi jumătatea noaptea sau trei. Mănâncă la patru dimineaţa. Ziua nu doarme. Aţipeşte fragmentat, o jumătate de oră sau o oră. Are chef de joacă", a spus ea.

Este foarte greu că creşti un copil singurăCarmen Brumă
Prezentatoarea a vorbit şi despre momentele dificile prin care a trecut la naştere. "Naşterea naturală, în cazul meu, a fost una dificilă. Nu a fost relaxare, a fost greu. Nu-mi pare rău că am născut natural. Dacă ar fi să mă întorc în timp, aş face aceeaşi alegere. Dar, dacă ar fi să mai nasc încă o dată, aş alege cezariana. N-aş mai opta pentru naşterea naturală. E complicat. Sunt şi beneficii, dar sunt nişte dureri înfiorătoare. Sunt cele mai mari dureri pe care le-am simţit în viaţa mea. Momentul expulziei la mine a durat 55 de minute. Nu ştiu de ce îi zice moment. Noroc că eram antrenată", a comentat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod