Marius Moga, primele declarații despre iubita sa: "Ne iubim și ne simțim bine!"

Compozitorul trăieşte de o jumătate de an o poveste de dragoste cu ştirista Bianca Lapuste, corespondenta din Iași a Ştirilor Pro TV. Relaţia lor pare serioasă, dovadă fiind și drumurile dese pe care Marius Moga le face la Iași, dar și imaginile cu cei doi, publicate de wowbiz.ro, în care cei doi apar în ipostaze romantice.

"Da, merg şi la ea în Iaşi, unde lucrează, şi ne vedem când putem noi mai bine, oriunde ar fi", a confirmat Moga pentru site-ul citat.

Dacă mă gândesc că poate nu e ea sau c-o fi şi-o păţi, nu va merge nimicMarius Moga
"Mă bucur că e din Ardeal, cu ocazia asta ajungem la părinţi mai des. Da, ea e din Cluj, eu sunt din Alba, e aproape. Deci e un lucru bun şi pentru cei patru părinţi. Planuri de vacanţă avem, o să ne dăm noi seama ce şi unde. Viaţa asta e alertă şi nu te lasă să te gândeşti la ea.
Dar, vedem"
, a mai spus Marius Moga.

Întrebat dacă crede că Bianca este fata potrivită pentru el, artistul a răspuns: "Ne este bine împreună şi cred că asta este cel mai important lucru. Ne înţelegem şi nu am simţit nicio diferenţă pe niciun plan. Nu ştiu să zic dacă e fata potrivită. Eu nu gândesc aşa. Trebuie să trăim în prezent şi atunci când suntem fericiţi trebuie să maximizam sentimentul acela. Dacă mă gândesc că poate nu e ea sau c-o fi şi-o păţi, nu va merge nimic.

Eu când mă hotărăsc, mă hotărăsc. Şi acum ne iubim şi ne simţim bine. E meritul şi dreptul nostru să ne trăim viaţa şi să vedem ce iese din ea, nu trebuie să dăm explicaţii nimănui!"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod