Cele mai bine îmbrăcate femei din lume în 2012

Editorii revistei americane People au realizat topul celor mai bine îmbrăcate femei din lume în 2012. Aceştia au analizat cele mai elegante apariţii din 2012 ale vedetelor pasionate de modă, dar şi creaţiile vestimentare care au dat greş în acest an.
Actriţa Gwyneth Paltrow ocupă primul loc în topul celor mai bine îmbrăcate femei din lume, au anunţat editorii de la People, care au apreciat-o pe vedeta americană pentru stilul ei vestimentar simplu şi elegant şi pentru că evită întotdeauna tendinţele mai puţin reuşite din modă.

Gwyneth Paltrow, actriţa în vârstă de 39 de ani câştigătoare a unui premiu Oscar, este căsătorită cu britanicul Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Ea s-a impus în faţa altor celebrităţi de prim rang pasionate de modă, precum ducesa Catherine - soţia prinţului William, cântăreaţa Rihanna şi surorile Kardashian, relatează agenţia Mediafax.

Editorii revistei People spun că au alcătuit acest top pe baza informaţiilor primite de la cititorii revistei, o publicaţie citită în medie de 42 de milioane de persoane, dar şi de la jurnaliştii care colaborează cu revista sau de la diverşi bloggeri specializaţi în modă.

Ducesa de Cambridge a fost desemnată "femeia cu cel mai reuşit stil vestimentar clasic".

Emma Stone, actriţa în vârstă de 23 de ani cunoscută pentru rolurile din filmele "The Amazing Spider-Man" şi "The Help", a primit titlul de "femeia cu cel mai frumos stil vestimentar pe covorul roşu", iar cântăreaţa Rihanna a fost desemnată "femeia cu cel mai riscant stil vestimentar".

Actriţele Jessica Alba (cei mai frumoşi blue-jeans), Jennifer Lawrence (cel mai frumos stil vestimentar sub 25 de ani) şi Reese Witherspoon (cel mai frumos stil vestimentar pentru gravide) se regăsesc şi ele în primele 10 poziţii ale topului, alături de modelul australian Miranda Kerr (cel mai frumos stil vestimentar stradal).

În rândul bărbaţilor au fost elogiaţi actorii Andrew Garfield, Brad Pitt, Colin Firth, Robert Pattinson şi fraţii Chris şi Liam Hemsworth, dar şi cântăreţul Jay-Z, informează Mediafax.

Editorii de la revista People au analizat însă şi "paşii greşiţi" făcuţi în moda internaţională în anul 2012. La acest capitol, ei au reamintit rochia din dantelă portocalie purtată cu o proeminentă lenjerie intimă neagră de cântăreaţa Fergie şi o rochie florală lungă până la glezne purtată de actriţa Sarah Jessica Parker, despre care bloggerul Heather Cocks spune că o făcea pe actriţa din "Totul despre sex" să pară o starletă din distribuţia reality-show-ului despre poligamie "Sister Wives".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod