Nioxin trateaza caderea parului

Pierderea parului s-a transformat in sursa de stres pentru tine? Nioxin te ajuta sa iei masuri.

Foloseste Scalp Treatment System 6 daca ai un par cu fir mediu sau gros ce cade puternic. Tratamentul este creat special in acest sens. Contine aminoacizi de matase, ulei de nuci Kukui si agenti de ingrijire care mentin hidratarea si reduc caderea cauzata de rupere. Produsul integreaza si o tehnologie ce ofera protectie parului vopsit. Vitaminele, extractele din plante si agentii de purificare indeparteaza sebumul din jurul firului de par si improspateaza scalpul.
Pret: 116 ron

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Filistean pe 18 Mar 2014, 16:49
    Tratament caderea parului cu Follixin

    Suplimentul Follixin e foarte util deoarece ajuta atat la indesirea parului cat si la regenerarea si stoparea caderii parului.

    0
    0

  • Mada pe 25 Sep 2013, 19:57
    La mine a functionat..

    Parul poate sa cada din multe motive, nu intodeauna din cauze genetice.. cel mai bine e sa consulti un medic dermatolog, iti faci niste analize si alegi tratamentul care ti se potriveste cel mai bine. Eu momentan urmez un tratament cu minoxidil 2% (Rogaine) si parul nu mai cade decat 2-3 fire pe zi.. si conform spuselor doamnei doctor dermatolog, ar trebui sa se regenereze complet in 3-4 luni. Pana atunci, fiindca am parul destul de rar, folosesc Toppik, un produs cosmetic ce face parul sa arate foarte des. In cazul meu e solutia ideala, nimeni nu-si poate da seama ca am parul rar, nici daca priveste de foarte aproape. Il recomand tuturor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod