Cristina Şucu se mărită sâmbătă

Mezina Cameliei Şucu a spus "Da" la Starea civilă şi se pregăteşte acum pentru cununia religioasă.
Mezina Cameliei Şucu a spus "Da" în faţa ofiţerului Stării civile şi se pregăteşte acum pentru cununia religioasă.

Camelia Şucu a mărturisit că are emoţii. "Normal că am avut emoţii, încă mai am. Nu cred că mai este de actualitate nici 'Ia-ţi, mireasă, ziua bună!', nici baticul! Cred că e cu jarteaua acum. O să vedem ce surprize îi pregătesc prietenii. Acum a fost cununia, iar apoi urmează nunta. Va fi săptămâna aceasta, la sfârşit", a spus Camelia Şucu la emisiunea "Draga mea prietenă", de la Kanal D.

"Nu a fost nicio neînţelegere legată de data nunţii. Întotdeauna când copiii sunt copiii unor persoane publice, se fac de multe ori pure speculaţii şi chiar n-ar trebui făcute mai ales în momente în care aceştia ar trebui să se bucure", a mai spus mama Cristinei Şucu despre faptul că fiica ei şi ginerele şi-au amânat nunta.

Data nunţii nu a fost aleasă întâmplător. "15 septembrie a fost o zi pe care copiii mei au dorit-o pentru că părinţii mei sunt căsătoriţi pe 15 septembrie. Nu ştiu ce reprezintă 'dar', toţi facem cadouri tinerei familii. Dacă se numeşte 'dar', probabil va fi o nuntă cu dar", a explicat Camelia Şucu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod