Adele, victima hackerilor: Mai multe poze ale vedetei au fost furate

Mai multe fotografii personale ale cântăreţei britanice au fost făcute publice, pe 18 martie, de piraţii cibernetici care au spart contul de e-mail al partenerului ei, Simon Konecki, fapt ce a stârnit nemulţumirea şi supărarea acesteia, care a cerut să i se respecte intimitatea.

Atacul cibernetic a fost descoperit, vineri, când mai multe imagini cu băieţelul lui Adele au început să circule pe Facebook, informează ziarul britanic The Telegraph, citat de Mediafax.

Cântăreţei în vârstă de 27 de ani i-au fost furate mai multe fotografii care imortalizau momente intime, inclusiv o ecografie când era însărcinată şi un selfie pe care şi l-a făcut în bucătăria sa, din aceeaşi perioadă.

Printre fotografiile furate se numără şi o imagine a cântăreţei pe când aceasta avea cinci ani, surprinsă în timp ce scotea limba la apartul de fotografiat.

O altă fotografie o arată pe aceasta pe când avea 20 de ani, ţinând o ţigară şi o sticlă de şampanie, sprijinită de pat. Un pirat cibernetic ar fi obţinut aceste imagini prin contul de e-mail al partenerului cântăreţei, Simon Konecki.

Aceste imagini personale au fost date mai departe unui cont privat de Facebook făcut de "mega-fanii" cântăreţei. Un fan guraliv al cântăreţei a fost ”şocat şi îngrozit” de violarea intimităţii cântăreţei, şi a luat imediat legătura cu managerul cântăreţei.

Potrivit ediţiei de duminică a ziarului The Sun, un membru din echipa de securitate a cântăreţei l-a chemat pe fan pentru a inspecta imaginile şi a verifica unde sunt folosite acestea, relatează agenţia citată.

Fanul a declarat pentru The Sun: “Am fost şocat şi supărat pentru Adele când am vâzut imaginile.
Sunt extrem de intime şi nu ar trebui să circule. Cred să este dezgustător faptul că aşa-zişii fani ai săi le difuzează şi cred că acest lucru trebuie oprit. Sunt mult prea personale, mai ales ecografia şi fotografia sa din timpul sarcinii. Dacă Adele ar fi dorit să facă publice aceste imagini, sunt sigur că ar fi făcut asta. Este dreptul ei să hotărască.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod