Adele, victima hackerilor: Mai multe poze ale vedetei au fost furate

Hackerii au ajuns la pozele cu Adele după ce i-au spart mailul partenerului ei, Simon Konecki


O sursă din industria muzicală a declarat tabloidului britanic: “Fix aceste lucruri îi repugnă lui Adele în privinţa faimei. Poate că este sensibilă pe scenă şi împărtăşeşete sentimentele sale fanilor, dar crede că ar trebui să existe limite. A fost extrem de supărată şi furioasă atunci când managerul ei i-a dat vestea despre fotografii şi i-a transmis să se ocupe de asta de îndată.”

Adele, care a câştigat şase premii Grammy cu albumul ei din 2011, intitulat "21", a doborât recordul de debut în privinţa vânzărilor săptămânale de discuri în Statele Unite, atunci când a revenit în industria muzicală, după patru ani de absenţă, cu un nou album de studio - "25".

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare.

Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali, notează Mediafax.

Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep". Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, bătând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod