Decide câştigătorul unui show unic în România: “Who`s King in Public SpeaKING?”!

Sâmbătă, 2 aprilie, la Centrul Național de Artă Tinerimea Română, are loc cea de-a treia ediţie “Who`s King în Public SpeaKING?”, un eveniment de public speaking unic în România şi primul eveniment de acest gen.
Evenimentul este organizat de compania de training SELFTRUST Academy şi este creat urmând conceptul show-urilor TV live, în care concurenţii se “întrec live în speech-uri”, iar publicul şi juriul decid pe loc cine merge mai departe.

“Who`s King în Public SpeaKING?” este o competiţie în premieră, în care 14 manageri de top, antreprenori şi profesionisti din diverse industrii, antrenaţi de echipa SELFTRUST Academy se duelează pentru marele trofeu: cel mai bun speaker!

În prima etapă, cei 14 concurenti vor sustine cate un speech de 4 minute pe o tema la alegere, in care vorbitorul are experienta. Vor cauta sa te surprinda, sa-ti aduca povesti pe care nu le-ai mai auzit si informatii utile, sa te captiveze si sa te faca sa ii tii minte.
Vei hotari, alaturi de trainerii SELFTRUST Academy si de juriu, cine sunt cei 6 participanti care isi continua drumul spre Marele Premiu. Cei mai votaţi 6 concurenţi vor merge mai departe în Etapa 2. Aceştia se vor întrece doi câte doi şi vor susţine speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc.

Cei mai populari 3 concurenţi vor ajunge în Marea Finală, un mix între cele 2 runde anterioare: provocarea celor 3 finalisti va fi de a susţine un speech spontan, folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc.

5 MOTIVE PENTRU A PARTICIPA LA “WHO`S KING IN PUBLIC SPEAKING”

INSPIRATIE & MOTIVATIE

Vei asista la cresterea spectaculoasa a unor lideri autentici, care te vor inspira sa-ti depasesti limitele si sa devii mai increzator in propriile forte, dar si sa-ti imbunatatesti abilitatile de vorbire in public

INFORMATIE DE CALITATE

Vei asista la speeech-uri pe teme din domenii diverse, cu informatii utile care iti vor completa cultura generala si te vor sustine in viata personala si profesionala

ENTERTAINMENT

Vei petrece 4 ore de weekend altfel si vei asista la un show unic in Romania! Spectacolul va fi asigurat de concurentii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King in Public Speaking?”, iar cel care va decide castigatorul vei fi chiar tu!

NETWORKING

Vei cunoaste alti profesionisti din domenii diverse, interesati, ca si tine, de dezvoltare personala.
Printre participanti se numara antreprenori, manageri, oameni de marketing si media, directori de resurse umane, directori de vanzari.

TEAMBUILDING

Ia-ti colegii si prietenii si vino la un eveniment distractiv, sa decideti impreuna cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

AGENDA EVENIMENTULUI

09:30 – 10:00 Inregistrare participanti & Welcome Coffee

10:00 – 10:15 Speech de deschidere

10:15 – 11:30 Runda 1 - 14 Speech-uri pregatite

11:30 – 11:45 Coffee-break & Networking

11:45 – 12:25 Runda 2 – Dueluri – 6 Speech-uri spontane

12:25 – 12:40 Coffee-break

12:40 – 13:30 Runda 3 – Marea Finala – 3 Speech-uri Mixt Pregatit + Spontan

Premiere & Speech de incheiere

“Who`s King in Public Speaking?” este organizat de compania de training SELFTRUST Academy.
Evenimentul va avea loc pe data de 2 aprilie la Centrul Național de Artă Tinerimea Română.
Mai multe detalii şi înscrieri pe http://selftrustacademy.ro/whosking/. 
 
Juratii "Who`s King in Public SpeaKING?" sunt profesionisti din comunicare, media si din industria muzicala.  Ii vom avea alaturi de noi la masa juriului pe Dorin Chiotea (Realitatea TV, Realizator emisiunea “Dimineata de stiri”), Manuela Voicila (BNI, Director National), Ema Zeicescu (Realitatea TV, Realizator emisiunea News Room), Mirela Vasadi (Realizator emisiunea “Arta fericirii”), Andrei Vulpescu (Owner vulpescu.eu),  Ionut Ilie (Customer Development Director at Unilever South Central Europe at Unilever South Central Europe, Unilever), Alexandra Stoica (castigatoarea "Who`s King in Public Speaking?", editia a 2-a).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod