Viața e frumoasă: Cele mai frumoase imagini în care copiii ne arată că fiecare clipă contează

Mamă a doi copii, o fotografă din Germania surprinde momentele adorabile ale copilăriei în instantaneele sale. Este modul ei de a ne face să înțelegem că fiecare clipă contează și că lumea fragilă și efemeră a copiilor trebuie protejată.

Agnieszka Rygula, în vârstă de 34 de ani, a făcut primii pași în universul imaginii în vara anului 2016, când a învățat să folosească o cameră Canon 1000D. Atrasă de imagine, ea a început să facă fotografii, dar pasiunea sa a căpătat o altă valență când a descoperit că îi place să se axeze pe copii.

Cu timpul, Agnieszka a devenit cunoscută și a început să atragă numeroși clienți. Cu banii câștigați și-a cumpărat o cameră nouă, un Canon 5D Mark III. "Să fotografiezi copii înseamnă să fotografiezi lumea lor magică.

Copiii văd lumea într-un mod complet diferit, în moduri magice, și de aceea mă fascinează", a explicat ea pentru Bored Panda.

În ultimii patru ani, Agnieszka a făcut fotografii aproape în fiecare zi. Spune că a făcut și multe greșeli. "Dar sunt recunoscătoare pentru toate fiindcă am început să înțeleg luminile și culorile, și că cele mai bune imagini sunt cele cu această armonie. Aceste fotografii magice au devenit amintiri minunate pentru familia mea. Învățând să fiu mai bună în fiecare zi m-a transformat într-o fotografă ale cărei imagini au fost publicate în reviste, iar acum susțin workshop-uri pentru alți fotografi", a adăugat ea.

"În ultimii patru ani, am făcut aproape în fiecare zi fotografii și am făcut și multe greșeli, dar sunt recunoscătoare pentru toate fiindcă am început să înțeleg luminile și culorile, și că cele mai bune imagini sunt cele cu această armonie", a mărturisit Agnieszka Rygula.
"Aceste fotografii magice au devenit amintiri minunate pentru familia mea. Învățând să fiu mai bună în fiecare zi m-a transformat într-o fotografă ale cărei imagini au fost publicate în reviste, iar acum susțin workshop-uri pentru alți fotografi", a mai spus fotografa germană.

Citește și: Viața văzută de aproape. Cele mai frumoase imagini de prim-plan din 2020


Bored Panda a publicat o parte din fotografiile cu copii pe care Agnieszka Rygula le-a publicat pe Instagram și pe blogul ei.

Aceste imagini te ajută să-ți limpezești sufletul și mintea după o zi încărcată, să te eliberezi de stresul indus de pandemia de COVID-19 și să capeți speranța că, totuși, viața este frumoasă și vor veni și zile mai bune. Copiii au această putere, să ne facă să zâmbim și să mergem mai departe. orice ar fi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod