Îți poți face o rochie din orice: 20 de femei și creațiile lor inedite

Nimic nu este imposibil pentru oamenii cu imaginație bogată și un pic de talent. Sunt capabili să creeze lucruri deosebite cu ce găsesc la îndemână.
Iar acest lucru se aplică cel mai bine în cazul creațiilor vestimentare ale unor femei care vor să poarte ceva unic. Acestea demonstrează că îți poți face o rochie originală din orice, de la perdele de duș, tapet și până la etichete sau baloane.

Rezultatele muncii lor ar putea concura fără emoții cu unele creații haute couture ale unor designeri faimoși. Bineînțeles, cele mai multe dintre aceste rochii sunt realizate doar pentru o ședință foto sau un concurs tematic, însă unele dintre ele sunt realizate din material textil refolosit și pot fi purtate ani la rândul.


Citește și: Cele mai frumoase 16 rochii de mireasă din filme


Este uimitor ce poți face cu un strop de imaginație și cu multă muncă. De exemplu, este posibil să faci o rochie numai din mărgele croșetate sau o rochie din cheițele dozelor de suc. O femeie a visat toată copilăria că are o rochie cu același imprimeu floral precum tapetul din casa bunicilor, astfel că și-a îndeplinit visul. Iar lista cu materiale surprinzătoare din care pot fi realizate rochii interesante este lungă.

Descoperă câteva dintre cele mai interesante rochii create din matriale neobișnuite.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod