Stăpâna norilor: Femeia-pilot, senzație pe Instagram

Tânăra canadiană postează pe Instagram imagini din cabina piloților și din călătoriile pe care le face în toată lumea


Emilie spune că nu se plânge de discriminare, deși nu ascunde că a simțit că a fost tratată diferit pentru că e femeie: "De exemplu, cunosc bine sentimentul pe care îl ai atunci când ești singura femeie din încăpere."

Emilie pilotează acum un avion de linie Dash 8-Q400 și are între 12 și 16 zboruri pe săptămână. Până acum, a vizitat Islanda, Franța, Germania, Elveția, Italia, Peru, Costa Rica, Cuba, Congo, Australia și Bahamas.

Favoritele ei sunt Croația, unde a călătorit în 2018, iar anul acesta plănuiește să exploreze Tanzania și să urce pe Kilimanjaro.

"Recunosc că este costisitor să devii pilot, dar îmi fac o prioritate din călătorii pentru a învăța și a crește, ca să-mi pot ajuta mai bine colegii, partenerul și familia, dar și comunitatea și admiratorii", a spus ea.

Emilie Christine are și câteva sfaturi pentru femeile care sunt atrase de cariera de pilot: "Ca oricine încearcă să intre în sectorul ăsta, să nu se lase.
Eșecurile vor veni, dar eșecul e cu adevărat eșec doar când nu încerci din nou. Am ratat de multe ori (teste de zbor, examene scrise), dar am încercat în continuu și m-am întors, acesta e adevăratul succes pentru mine."


"Poate părea copleșitor, pare că nu mai vezi capătul sau prea greu, dar dacă te ții de treabă, în fiecare zi, vei fi uimită cât de departe ai ajuns când privești în urmă", a adăugat ea.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod