Olanda, o țară ca-n povești: 20 de imagini fantastice făcute de un pilot de avion

Când un pilot de aviație devine pasionat de fotografie, să fii convins că are ce arăta.
A ales o carieră la înălțime, dar are și un hobby la înălțime: Nick de Jonge stă la manșa unui Boeing 737s al companiei aeriene olandeze KLM. În timpul liber, zboară drona pentru el. Nick folosește un astfel de aparat pentru a surprinde fotografii absolut superbe, cu care face ravagii pe Instagram. Până acum a strâns peste 20.000 de urmăritori, iar numărul lor continuă să crească.

Pilotul în vârstă de 34 de ani din Haarlem este comandant de aeronavă și recunoaște că toată pregătirea pe care a făcut-o în cariera sa nu l-a ajutat pentru a se descurca cu o dronă.
Însă pe măsură ce a învățat cum să o piloteze, a devenit mai conștient de necesitatea respectării legislației și a restricțiilor din spațiul aerian.

"Pilotarea unei drone necesită mult antrenament. Mai întâi trebuie să înveți cum faci drona să zboare și cum să o controlezi, apoi devii încrezător și o trimiți la distanță. Trebuie să cunoști regulile pentru drone din zona în care zboară", a declarat el pentru Daily Mail.

Nick a făcut fotografii interesante în toată lumea, dar cele din țara sa, surprinse din aer și de la sol, sunt absolut fabuloase.
"Să te plimbi pe la țară e întotdeauna foarte plăcut. Adaug puțină ceață dimineața și morile de vânt și sunt un om fericit!", a mărturisit el.

Fotografiile făcute de pilotul de aviație explică de ce Olanda este considerată una dintre cele mai frumoase țări din lume.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod