Cele mai frumoase plaje ascunse din Spania: 33 de locuri ca în Paradis

Cartea „Hidden Beaches Spain“ dezvăluie cele mai frumoase plaje virgine de pe litoralul spaniol, întins pe 5.000 de kilometri. Volumul prezintă în detaliu fiecare plajă și arată care e potrivită pentru nudiști, pentru familii și pentru scufundări.

Dacă ar fi să închizi puțin ochii și să te gândești la primul loc în care ai vrea să pleci în vacanță vara asta, care ar fi destinația la care visezi? Ei bine, ar trebui să-ți pui în gând Spania, dacă nu cumva o ai pe listă.

Imaginile splendide realizate de John Weller, pasionat de călătorii, apar într-un ghid la care a lucrat împreună cu fosta actriță spaniolă de stand-up comedy Lola Culsan. Volumul intitulat "Hidden Beaches Spain" ("Plajele ascunse ale Spaniei") prezintă 450 de plaje (exact, 450!) restrase, pustii sau puțin frecventate, situate pe cei 5.000 de kilometri de coastă ai Spaniei continentale și din insulele Baleare.

Unele sunt atât de necunoscute, încât nici n-au nume, scrie Daily Mail.

Cei doi autori care locuiesc la Londra descriu fiecare plajă și menționează care este potrivită pentru nudiști, pentru familii sau pentru scufundări. În carte sunt menționate chiar și coordonatele GPS. Efortul lor de a documenta acest volum le-a luat un an de cutreierat Spania cu o autorulotă.



"Am făcut un tur complet al peninsulei spaniole și al insulelor Baleare. Am condus autorulota și am ajuns pe cele mai izolate plaje, toate virgine, interesante și nedescoperite.

Ne-am scăldat în cele mai indescriptibile valuri turcoaz și ne-am bălăcit în micile piscine dintre stânci, lăsate în urmă de reflux. Am întâlnit o grămadă de aventurieri internaționali eclectici, <<autorulotiști>>, surferi, pelerini și rătăcitori - toți bucuroși să împartă mâncare, băutură și povești de călătorie sub stelele cerului spaniol", au declarat cei doi pentru Daily Mail.

Cartea va fi publicată în Marea Britanie pe 1 martie și, spun autorii ei, prezintă plaje pe gustul tuturor - "dacă ești în căutarea unor aventuri sălbatice sau îți dorești doar o plajă liniștită în care să-ți petreci toată ziua cu familia".

 

Foto: Daily Mail / "Hidden Beaches Spain"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod