Cum arată acum cuplurile din seriale: 15 perechi pe care toată lumea le-a iubit

Actorii de seriale ocupă un loc special în inimile fanilor. Iată cum arată acum eroii de pe micile ecrane!
Cuplurile de pe ecran au fascinat dintotdeauna publicul, dar cele din seriale au farmecul lor și au ajuns să facă parte din cultura pop. Chimia lor se dezvoltă în timp și are efect chiar și la decenii după difuzarea ultimului episod - fanii ajung să creadă că relația din serial există sau poate exista în realitate.

Mike Sington, expert în cultura pop și în lumea vedetelor, spune că succesul cuplurilor din seriale se datorează acestei chimii. "Nu este diferită de cea din viața reală.
Este acel ceva pe care îl vezi la orice cuplu. Nu poți să-l definești, dar știi când e acolo. Îți dă acea stare de bine care te face să te înfășori în povestea și care nu îmbătrânește niciodată"
, a declarat el pentru Bored Panda.

Sington a mai spus că popularitatea cuplurilor din seriale poate fi explicată, în parte, de statutul diferit pe care îl actorii acestor producții. Pentru actorii de filme e mult mai ușor să schimbe partiturile și să preia alte roluri, cei din seriale fiind adesea "ostaticii" propriului succes.
"Pentru actorii de filme e mult mai ușor să treacă la altceva si și facă alte roluri după ce au reușit cu un un personaj. Dar pentru un actor de televiziune e mai mult mai dificil, fiindcă publicul l-a văzut interpretând acel personaj săptămână de săptămână."

Iată cum arată acum actorii care au format unele dintre cele mai populare cupluri din seriale!


Foto: Bored Panda
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod