21 de actrițe care au jucat aceleași personaje: Cine a fost mai aproape de adevăr?

Succesul acestor eroine traversează mai multe generații, iar studiourile de la Hollywood continuă să parieze pe ele. Câteva personaje feminine foarte populare au fost întruchipate de mai multe actrițe talentate.

Batman, Zoro, Superman și alți eroi masculini din lumea filmului au fost interpretați de-a lungul timpului de mai mulți actori, fiecare aducându-și propria contribuție la succesul acestor figuri populare în întreaga lume. Nu doar eroii masculini cuceresc mai multe generații și sunt reinterpretați de staruri diferite; există și personaje feminine care au trecut prin mai multe interpretări.

Fie că sunt reale sau fictive, aceste figuri i-au captivat pe regizori și au convins studiourile să parieze pe ele, chiar dacă au avut parte de cele mai bune ecranizări.
De fiecare dată, revenirea unui personaj celebru a fost o alegere riscantă în lumea filmului - uneori, decizia de a reveni asupra unui personaj s-a dovedit inspirată, însă au fost și greșeli care au fost taxate scump de critici și de public.

Bright Side ne dă exemplul unor personaje feminine foarte populare care au fost preluate de mai multe actrițe. Așteptăm cu interes să o vedem pe promițătoarea Ana de Armas în rolul lui Marilyn Monroe, pentru care fosta iubită a lui Ben Affleck a lucrat aproape un an la intonație.

Pe de altă parte, poate cel mai riscant pariu din ultimii ani este decizia provocatoare a producătorilor de la Sony Pictures și Channel 5 de a distribui o actriță de culoare (Jodie Turner-Smith) în rolul celei mai celebre soții a lui Henric al VIII-lea, Anne Boleyn.
1 din 8

Maria Antoaneta

Michèle Morgan ("Marie Antoinette Queen of France", 1956)

Kirsten Dunst ("Marie Antoinette", 2006)

Diane Kruger ("Farewell, My Queen", 2012)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod