Cum arătau membrii familiei regale britanice când erau copii: 12 imagini fascinante

Regina, prințesele și prinții din zilele noastre au fost, cândva, copii. Iată cum erau suverana Marii Britanii și ceilalți membri ai familiei regale în primii lor ani de viață!

Copilăria multora dintre membrii casei regale britanice a rămas mult în urmă - de multe decenii i-am văzut doar ca adulți, iar unii s-au născut cu mult înainte de venirea noastră pe lume.

Înconjurați de atenția celorlalți membri ai casei regale britanice, bebelușii regali au crescut, s-au educat în spiritul monarhiei și al reprezentării intereselor națiunii, și au preluat pe umerii lor imensa responsabilitate a conducerii destinului regatului în vremuri mai bune, dar și mai grele.

Deși suntem tentați să credem că au avut o copilărie lipsită de griji, primii ani de viață ai membrilor casei regale le-au adus nu doar privilegii și tot ce și-au dorit, ci și o mulțime de obligații, o educație strictă și nenumărate tradiții și coduri de respectat.
Într-un cuvânt, obligații.

Bright Side ne propune o incursiune rapidă în trecut, în copilăria Reginei Elisabeta a II-a, a soțului suveranei, Ducele de Edinburgh, și a celorlalți membri ai familiei regale britanice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod