20 de bărbați celebri care își dau unghiile cu ojă

De la Jaredo Leto, Johnny Depp și până la Brad Pitt, există numeroși bărbați faimoși care au fost tentați să încerce cel puțin o dată oja colorată de unghii.
De fapt, este un trend pe care tot mai mulți bărbați sunt dispuși să-l adopte, iar producătorii de cosmetice au profitat de ocazie pentru a crea ojă special concepută pentru bărbați.

Celebrul cântăreț Harry Styles a făcut senzație în anul 2019 când a apărut pe covorul roșu al Galei Met purtând o cămașă transparentă decorată cu dantelă, un cercel cu perlă și o manichiură cu diferite nuanțe de ojă. 

Citește și: Noul trend în rândul bărbaților cu părul lung. Coafuri elaborate care ar face invidioasă orice femeie


Trendul manichiurilor colorate în rândul bărbaților a explodat după ce imaginile cu Styles au devenit virale pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, sunt mulți alți bărbați celebri care au adoptat acest stil cu mult înaintea starului britanic.
De exemplu, Johnny Depp a fost fotografiat în 2011 purtând pe unghii ojă în nuanțe de albastru intens.

Descoperă în galerie 20 de imagini cu bărbați faimoși care au făcut o pasiune pentru ojă și o poartă des.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod