Efectul unor fotografii bune: 29 de femei obișnuite, transformate în dive de la Hollywood


Din niște femei obișnuite, au devenit femei cu aspectul și clasa unor modele și dive de la Hollywood. Talentul unei fotografe a făcut posibile aceste transformări uimitoare.

Fiecare dintre noi vede frumusețea într-un mod diferit: unii o găsesc în natură, alții pe străzile orașelor. Dar când e vorba despre frumusețea umană, părerile sunt și mai împărțite.

Din păcate, din cauza apetenței general pentru frumusețea idealizată și pentru perfecțiunea fizică, tot mai multe persoane se simt nesigure în privința aspectului lor și aici intervine Emily London, fotografa al cărei obiectiv este să le redea încrederea femeilor care au pierdut-o și să le convingă că sunt frumoase. Prin intermediul fotografiilor sale pe care le publică pe Instagram și pe Facebook, ea le transformă din niște femei obișnuite în modele și dive de la Hollywood care ar putea cu ușurință să pozeze pentru copertele revistelor glossy și să joace în filme sau spoturi publicitare.

"Știu cum arată frumusețea.

O pot vedea pe a ta. Știu cum să o aduc înapoi și cum să o surprind cu camera mea. Știu și cum e să fii o femeie care nu reușește să-și vadă frumusețea. De aceea am făcut o misiune din a crea cele mai frumoase portrete pe care le-ai avut vreodată. Vreau să-ți arăt cât de frumoasă ești; să te ajut să te reconectezi cu femeia pe care o vezi în portretele tale și să fii din nou venerată", este mesajul scris de la Emily pe site-ul său.

Fotografa a lucrat cu multe femei, transformându-le total din niște persoane obișnuite, în niște persoane obișnuite, dar cu look-ul unei vedete, relatează Bored Panda.

"Folosirea acestor fotografii elegante pentru marketing mi-a catapultat afacerea și brandul.

Emily mi-a îmbunătățit aspectul, stilul și felul în care mă simt. Munca ei este incredibil de frumoasă și reflectă inima și talentul ei. Ședințele foto cu Emily vor fi pentru totdeauna printre cele mai frumoase zile ale mele", a mărturisit Rachel, una dintre femeile implicate în acest proiect.

"Am fost tratată ca o regină, sprijinită și înconjurată în iubire. Acest portret făcut de magnifica Emily a adus lumină în ceea ce a fost cândva, în ceea ce este acum și în ceea ce va fi"
, arată o altă protagonistă a unei ședințe foto, Carita.

"Emily m-a făcut să mă simt femeia încrezătoare, frumoasă, grațioasă și romantică pe care o văd în reviste.
Aș vrea ca orice femeie pe care o cunosc să aibă această experiență. S-ar întoarce în sânul familiei ca o femeie schimbată"
, a spus Wendy.

Citește și: 14 oameni care au un chip special: Nimeni nu seamănă cu ei!



O altă femeie care a pozat pentru Emily mărturisește că ura să fie fotografiată și avea mari emoții în ziua ședinței foto. Însă tot ce a urmat a fascinat-o: "Mă apropiam cu emoții de ziua ședinței, întotdeauna am urât să fiu pozată. Emily e atât de drăguță și atașată de clienții săi. Mi-a transformat imediat anxietatea în încântare. Ziua s-a transformat într-o aventură luxoasă și plăcută. Am plecat fericită și întinerită de la studio.

Fericită că, în sfârșit, cineva a fost în stare să surprindă esența mea pe care doream ca lumea să o vadă", a povestit Ronnee.

Toate femeile care au lucrat cu Emily London au încheiat ședințele foto cu zâmbetul pe buze, fericite și uimite de noul lor aspect fizic care le redă încrederea pierdută și o forță mai mare. Nici nu putea fi altfel - imaginile vorbesc de la sine!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod