Afacerea neobișnuită a unui șofer de TIR: Cât plătesc mamele singure pentru un tată de închiriat

Există o soluție simplă pentru mamele care își cresc singure copiii: un tată de închiriat. Poate fi plătit cu ora, acceptă plata cash și cu cardul și, asemenea unei bone, oferă numeroase servicii, dar cu câteva avantaje importante în plus.
Pentru o mamă singură, totul e mai complicat: creșterea unui copil sau a mai multora pe cont propriu cere mai mult timp, mai multă atenție, mai mult efort și fiecare pas e urmat de altul și mai greu. Nimeni nu spune că e imposibil să crești, ca femeie singură, un copil sau mai mulți, dar dacă cineva susține că e la fel de ușor ca atunci când ai alături un partener, înseamnă că minte cu gingășie.

Tarif de 30 de dolari pe oră


Exact la asta s-a gândit Jake James, un șofer de camion, când și-a pus în cap să facă rost de niște bani într-un mod foarte cinstit: ce-ar fi dacă mamele singure l-ar plăti ca să fie tătic cu ora? Așa a apărut Rent a Daddy (Închiriază un tătic), afacerea prin care mamele singure îl pot plăti cu ora pentru a fi, pentru o perioadă determinată, tată pentru copiii lor.

Jake James, din Blue Haven, din New South Wales, Australia, și-a prezentat serviciile pe Facebook: "Încerc o nouă carieră, să trec de la camioane și să-ți ajut copilul.
Închiriază un tătic azi"
, scrie pe pagina lui. "Tatăl copilului te-a părăsit? Te-ai săturat să-l vezi că joacă jocuri video? Pune drogurile și prietenii înaintea copiilor? Ia-ți un tătic de închiriat!!", este mesajul lui.

James cere 30 de dolari australieni pe oră pentru o serie de servicii adresate copiilor: acestea includ lecții și instruiri practice, participarea la evenimente sportive, implicarea în activitățile preferate ale micuților și multe altele.

Lecții practice de viață


Practic, James e un fel de bonă, dar paleta lui de activități este mult mai largă și orientată spre latura masculină, așa cum ar face orice tată. El oferă trei ore de lecții practice despre aptitudini utile în viața de zi cu zi, de exemplu întreținerea mașinii, tunderea gazonului, îngrijirea zilnică, dusul și luatul copilului la și de la șcială, trei activități la alegerea copilului, participarea la evenimente sportive.

Ba chiar și opțiunea de a sta în weekend cu copilul.



Pentru un cost suplimentar, Jake poate participa și la evenimente de familie și aniversări sau poate fi alături de copil duminica după-amiaza.

Alte servicii includ updatarea statusului său pe Facebook la capitolul relații și selfie-uri de familie. Duminica după ora 16:00, tariful său pe oră este mai mare cu 20%, la fel și participarea sa la cina de duminică seara, care este, desigur, oferită de clientă.

O glumă sau o afacere de viitor


Așa cum notează Bored Panda, nu se știe dacă James face asta doar ca să se distreze sau dacă a fost ceva foarte serios de la început. Cert e că multe persoane au răspuns la postarea lui, distribuindu-l cunoștințelor lor.

Cineva a glumit că l-ar închiria pentru o zi pentru copiii prietenilor săi, doar ca să-l cunoască pe Jake. Altcineva a glumit, spunându-i soțului că dacă o părăsește, îl va înlocui cu Jake.

Citește și: Cuplul care a ajutat un om al străzii să-și regăsească familia după 20 de ani


Sunt și persoane care se îndoiesc de capacitatea sa de a fi un tată bun, mai ales că într-o poză apare cu o halbă de bere în mână și nici nu are referințe care să indice o minimă experiență de lucru cu copiii, cu excepția unor imagini de pe Instagram.

Totuși, mesajul lui a captat atenția pe internet, primind peste 2.100 de reacții, peste 1.800 de comentarii și cam tot atâtea comentarii.

În plus, mica lui afacere a fost prezentată și în presă. Ar putea fi un început pentru o nouă nișă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod