Kate Middleton a purtat o rochie de 40 de lei în timpul unei videoconferințe

Kate Middleton a ales o ținută accesibilă pentru o conferință Zoom pe care a organizat-o recent.
Ducesa de Cambridge a apărut în timpul unei întâlniri virtuale purtând o rochie Zara care costă 10 lire în Marea Britanie și 39,90 lei în România, preț redus de la 199,90 lei.

Kate a făcut parte dintr-un juriu format din alte cinci persoane, cu scopul de a alege 100 de imagini pentru expoziția de fotografie cu scop caritabil pe care o patronează. Catherine a ales să poarte o rochie Zara cu decolteu de tip V. Rochia de culoare verde deschis, cu imprimeuri florale delicate include detalii din dantelă în partea din față.


View this post on Instagram

Introducing the #HoldStill2020 judging panel: - The Duchess of Cambridge - Director of @NationalPortraitGallery, Nicholas Cullinan - Writer and poet, Lemn Sissay MBE (@sissaylemn) - Chief Nursing Officer for England, Ruth May - 2018 Portrait of Britain Winner, Maryam Wahid (@MaryamWb) From the 31,598 submissions, these amazing judges have chosen one hundred images that will feature in a gallery without walls – a one of a kind digital exhibition – which will launch on Monday 14th September.

"I wanted to say a huge thank you to everyone who has entered and taken part. And a big thank you to my fellow judges. I hugely appreciate the time and dedication that they have shown towards the project.” - The Duchess of Cambridge

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Aug 30, 2020 at 1:34am PDT



Nu este prima dată când soția Prințului William poartă o ținută Zara. De fapt, Kate a purtat des piese vestimentare ale unor branduri accesibile.

Rochia pe care a purtat-o recent, și care se vinde cu 10 lire, nu mai este disponibilă pentru moment. Potrivit descrierii produsului de pe site-ul Zara, este realizată din 50% vâscoză din surse sustenabile - „Această fibră este obținută din lemn din păduri gestionate în mod mai sustenabil, unde arborii sunt cultivați în mod controlat, conform unor programe care garantează reîmpădurirea. Este produsă în instalații care respectă EU BAT (Best Available Techniques), standarde de mediu exigente definite de Uniunea Europeană care reduc emisiile și generarea de deșeuri.”

Deși în video-ul postat pe pagina Instagram oficială a Palatului Kensington se poate vedea doar parte de top a rochiei purtate de Kate, rochia este de lungime midi și are o crăpătură pe o parte. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod