Casă de piatră! Cele mai frumoase poze de nuntă din acest deceniu

Ziua nunții, cel mai frumos moment din viața unui cuplu, trebuie surprinsă în cele mai bune imagini. Acestea sunt cele mai frumoase poze de nuntă din ultimul deceniu, selectate de un grup de fotografi cu experiență.
Echipa care conduce World's Best Wedding Photos, un site dedicat fotografiilor de nuntă făcute profesionist, cu pasiune, a avut ideea de a face o selecție a celor mai frumoase poze de nuntă din ultimii 50 de ani.

Grea treabă! Să alegi din peste 2.500 de imagini sună ca o misiune imposibilă, dar, cu ajutorul fotografului de celebrități Matthew Jordan Smith și al fotografei de nunți Davina Kudish, s-a făcut o selecție "la sânge" și în final au rămas doar 50.

Nu a fost o sarcină facilă, iar juriul recunoaște că s-a văzut nevoit să lase deoparte multe imagini superbe, dar, în cele din urmă, trebuia făcută o departajare. Iată care sunt cele mai frumoase poze de nuntă din acest deceniu!


Foto: Bored Panda
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod