20 de țări cu cele mai frumoase femei din lume: Ce loc ocupă România


Experții au decis care sunt țările cu cele mai atrăgătoare femei, analizând concursurile de frumusețe din 2018. Iată ce loc ocupă România!

Orice bărbat susține că femeile din țara lui sunt cele mai frumoase. Și e normal să fie așa, deși nu ar ezita să se zgâiască puțin și la frumusețile din alte țări, doar așa, ca să se edifice mai bine.

Serios acum, totuși cum afli care țară are cele mai frumoase femei în comparație cu alte state? Site-ul Missosology a găsit soluția. Deși nu este una perfectă, e o variantă - specialiștii au analizat cele mai importante concursuri de frumusețe din fiecare stat și au identificat țările ale căror reprezentante se clasează cel mai bine în competițiile internaționale.Așadar, în topul celor de la Missosology veți găsi țările care se pot mândri cu cele mai frumoase femei din lume. Nu vă spunem cine e pe primul loc, dar trebuie remarcat că țări importante, precum Franța, Germania sau Anglia, nu au prins primele 20 de poziții ale ierarhiei, iar România este pe listă. Fiecare stat care ocupă un loc în top este reprezentat de câștigătoarea titlului de Miss din 2018.

Înainte de a vedea clasamentul, Bright Side ne avertizează: urmează imagini cu femei periculos de frumoase!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod