Nu încă una! Reacţia unui băiat când află că va avea încă o soră

de Daniel Dumitrescu, 29 Iunie 2018
băiat

N-a ieşit aşa cum spera: când a aflat că următorul venit în familia sa va fi o fată, un băieţel nu şi-a mai putut ascunde frustrarea.

O mică ceremonie prin care cuplurile dezvăluie sexul bebeluşului pe care îl aşteaptă, folosind baloane şi confetti, a devenit un curent tot mai apreciat în toată lumea. Dar o femeie însărcinată n-a obţinut doar felicitări la mica festivitate pe care a pregătit-o în casa ei din Rockingham, Australia de Vest, notează cotidianul britanic Daily Mail.Înregistrarea video făcută de bunica Dorothy Symonds a surprins momentul în care fiul lor, Kaleb, şi cele două fete află că bebeluşul va fi o fetiţă. "Nu! Nu! Nuuuu!", strigă Kaleb, prăbuşindu-se deznădăjduit în genunchi.

Bunica a povestit că acum băiatul vrea să se mute cu ea ca să nu mai stea cu surorile sale care vor primi în curând "întăriri".

Bătrâna a mai spus că după "vestea proastă" pe care a auzit-o, Kaleb a apucat o cutie de îngheţată şi a devorat-o nervos.

Într-un comentariu postat pe Facebook, mama băiatului a scris că acum Kaleb este fericit pentru că a devenit celebru în toată lumea, graţie înregistrării video care a surprins reacţia lui de dezamăgire. Momentul amuzant poate fi urmărit aici.

 

 

 

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod