Julia Louis Dreyfus, o rază de soare în lupta cu cancerul: Imagine emoţionantă cu vedeta din „Seinfeld“

Actriţa diagnosticată cu cancer la sân a marcat 31 de ani de căsnicie postând o imagine emoţionantă pe Instagram.

Julia Louis Dreyfus a marcat luni împlinirea a 31 de ani de căsnicie cu Brad Hall. Vedeta a publicat pe Instagram o fotografie veche, în care apărea alături de soţul ei, în costum de baie, la bordul unui iaht. "Se fac 31.000 de ani de când m-am măritat cu iubitul meu", a scris ea lângă această imagine.

Cei doi s-au cunoscut când erau studenţi la Universitatea Northwestern din Illinois şi s-au căsătorit pe 25 iunie 1987. William Brad Hall a devenit un actor cunoscut, celebru mai ales pentru rolul de prezentator al emisiunii TV "Saturday Night Live", iar Julia Louis Dreyfus a devenit foarte populară interpretând-o pe Elaine în "Seinfeld".

Cuplul trăieşte în Santa Barbara, California, şi are doi copii - Henry, născut în 1992, şi Charles, născut în 1997, notează Daily Mail.



Îndrăgita actriţă a anunţat în septembrie anul trecut că a fost diagnosticată cu cancer de sân. Ea a spus că a aflat la o zi după ce a câştigat premiul Emmy pentru "Vicepreşedinta". De atunci, vedeta şi-a împărtăşit pe reţelele de socializare experienţa prin care trece.

Pe 13 ianuarie, Louis-Dreyfus a împlinit 57 de ani.

Ea a fost premiată în 1994 cu un Glob de Aur pentru rolul Elaine Benes din "Seinfeld".

Susţinută de familie şi de fanii din întreaga lume, Julia a început tratamentul, iar în luna februarie a postat pe Instagram un mesaj optimist: "Ura! Doctori buni, rezultate bune, mă simt fericită şi gata să rup tot după operaţie. Hei, cancerule: <<F*** you!>>", a scris ea.

Julia Louis-Dreyfus se va întoarce pe platourile "Veep" în luna august, pentru a începe filmările la al şaptelea şi ultimul sezon al sitcomului care va fi difuzat în 2019. "<<Veep>> este în pauză.
Vom începe filmările în august şi serialul va fi difuzat în 2019"
, a declarat Matt Walsh pentru Entertainment Weekly. "Ştim de circa o lună de zile. Am văzut-o pe Julia, a citit câteva texte, se simte bine, şi-a terminat ultima chimioterapie, este în recuperare. Perspectivele ei rămân excelente. Ea este foarte iubită; este o persoană extraordinară", a mai spus actorul.


Foto: Hepta

26 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod