„Hai noroc, omule!“: A apărut berea pentru câini!

Un producător de bere britanic a lansat berea pentru câini. Băutura are aceleași ingrediente ca aceea pe care o consumăm noi.
Probabil că dacă ar putea vorbi, câinii ar fi îndreptățiți să spună: "Hai noroc, omule!". Și apoi să ciocnească sticla sau paharul cu bere cu prietenul său uman, pentru că de acum și îndrăgitele patrupede au berea lor.

BrewDog, un producător de bere din Liverpool, a creat Subwoofer IPA, prima bere pentru câini obținută pe baza acelorași ingrediente de bază folosite în rețeta destinată băuturii pe care o consumă oamenii.
 
Subwoofer IPA este o bere fără alcool și fără hamei, neacidulată, și conține vitamina B și probiotice care sunt benefice pentru câini, relatează agenția de presă Ferrari.
Îmbogățită cu nuanțe de lămâie și un gust familiar de malț, aceasta este formula perfectă pentru băutura dedicată celui mai bun prieten al omului, anunță cei de la BrewDog.

Conceptul pe care se bazează Subwoofer IPA a fost dezvoltat inițial de o echipă a companiei BrewDog, într-un bar din Liverpool. A fost lansată apoi o bere-prototip, iar când aceasta a stârnit un interes imens în comunitatea iubitorilor de câini din oraș, BrewDog a trecut la producția largă a acestei băuturi.

Berea Subwoofer IPA costă 2,80 euro sticla și poate fi cumpărată din 39 de baruri din Marea Britanie, dar și prin intermediul magazinului online al producătorului.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod