Greu de dărâmat: Bradul de Crăciun pentru pisici și copii mici

Bradul artificial greu de dărâmat le promite sărbători liniștite celor terorizați de pisicile sau de copiii care dărâmă pomul de Crăciun.

Poate că un copil neastâmpărat, atras de globulețele colorate și de luminițele strălucitoare, mai poate fi ținut departe de bradul care stă să se prăvălească peste el, ruinând masa de Crăciun a familiei sau o seară liniștită de sărbători. Dar ce te faci când ai în casă o mâță năzdrăvană a cărei plăcere diabolică este să-i vină de hac tocmai pomului pe care te-ai străduit atât de mult ca să-l decorezi?

Ei bine, există, în sfârșit, o veste bună: a apărut bradul de Crăciun greu de dărâmat, un brad artificial fără ramurile de jos, pentru a ține globulețele și celelalte decorațiuni cât mai sus, astfel încât pisicile sau copiii mici să nu le mai poată agăța.

Un alt avantaj al acestui brăduț este că lasă mai mult spațiu la baza lui pentru plasarea cadourilor, relatează agenția Ferrari.

Deși nu este foarte înalt, măsurând 1,8 metri, bradul Half Parasol Christmas Tree arată foarte bine. De culoare verde, acoperit cu alb pentru a simula zăpada, acesta are forma unei umbrele semideschise și costă 56 de euro, fiind vândut în Marea Britanie de retailerul Argos.

"Țineți-vă globulețele, clopoțeii și celelalte decorațiuni departe de curioși, copii năzdrăvani sau pisici jucăușe cu acest brad în formă de umbrelă", a declarat un purtător de cuvât al companiei producătoare.
"Este o alternativă bună la bradul tradițional dacă nu aveți mult spațiu", a explicat reprezentantul citat.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod