Fosta poliţistă a devenit femeie de afaceri: A făcut avere cu un iaurt!

Realizatoarea de emisiuni de gătit Nigella Lawson este o adeptă declarată a iaurtului lansat de Bethany


În timpul acestor studii, ea a descoperit că există o nișă liberă în magazine - iaurturi pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. "Nu existau produse nutriționiste care să ofere o alternativă la numeroasele probleme alimentare. Când am descoperit această lacună, am devenit interesată să găsesc o alternativă la lactate, dar fără soia. Eram o mare adeptă a iaurtului grecesc și doream să creez o variantă fără lapte, dar la fel de cremoasă, cu aceeași consistență", a explicat Bethany.

N-a reușit: când a înțeles că ea căuta ceva ce nu există în Insulă, a decis să aducă iaurtul CO YO din Australia.

Tocmai născuse al doilea copil, care acum are șase ani. "Perioada de după naștere a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Mi-a dat suficient timp de care aveam nevoie să caut ceea ce era disponibil pe piață și să mă gândesc cum aș putea să furnizez eu ce lipsea, ceva care să fie diferit de brandurile concurenței", rememorează ea începutul afacerii. "Ne-am gândit cum să prezentăm și să vindem produsul și să ne asigurăm că va fi un iaurt vegetal premium, cu un conținut enorm de 99% de cocos pur în fiecare pahar. "Am avut multe pe cap, desigur, am avut de tras vârtos, încercam să împac și treburile de mamă cu începutul unei afaceri, dar m-am bucurat de fiecare minut!", a detaliat fosta polițistă.

Mai întâi, Bethany a dat sfoară-n țară, promovându-se prin intermediul magazinelor independente și și-a vândut marfa în Londra printr-un distribuitor, înainte de a fi preluată de rețeaua Planet Organic.
"Imediat, săptămâna următoare eram în Whole Foods Market. Era uimitor să văd CO YO în rafturile acestor magazine."

"Când am impus conceptul în Marea Britanie, am creat propria noastră fabrică în Kent, unde facem fiecare pahar de CO YO. Lansarea afacerii a fost o mare provocare, dar am fost repede recompensați pentru că avem o mare pasiune pentru acest produs și credem în el. În fiecare zi învăț câte ceva", a declarat antreprenoarea.

Bethany crede că succesul iaurtului se datorează calității și autenticității sale: "Am observat că avem clienți educați și preocupați de ceea ce mănâncă.
Fiecare produs din familia CO YO este complet natural, făcut din ingrediente întregi și fără grăsime animală, lactoză, gluten și soia."


"CO YO are cel mai mare conținut de cocos comparativ cu orice iaurt cu cocos disponibil pe piață, cu 99% conținut pur per pahar. E singurul brand care nu conține conservanți, aditivi, zahăr rafinat și apă adăugată", trage linie fosta polițistă, acum antreprenoare de succes.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod