Ocean Eight

5 filme cu distribuție majoritar feminină

Ocean's 8: Jaf cu clasă (2018)


Chiar în anul în care bărbați puternici de la Hollywood sunt acuzați de hărțuire sexuală, iată că tot mai multe proiecte de filme sunt cu distribuție preponderent feminină. Punctul central de interes este mult-așteptata reluare a trilogiei Ocean’s a lui Steven Soderberg (la rândul ei un reboot). Sandra Bullock este în fruntea echipei în rolul lui Debbie (sora lui Danny Ocean), care imediat ce iese din închisoare pune la cale un jaf la stilatul Met Ball.


Noua comedie despre jafuri și spargeri, cu regia semnată de către Gary Ross (The Hunger Games) și cu scenariul de Ross și Olivia Milch, este un sequel și un reboot a seriei Ocean's Eleven. Distribuţia este de zile mari: Rihanna, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Awkwafina, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter şi Sarah Paulson.
Matt Damon (care a jucat în Ocean’s Eleven şi continuările sale) urma să îşi facă apariţia şi în filmul în care scena trupei de jefuitori este preluată de actriţe celebre - Ocean’s 8 -  însă o petiţie semnată de peste 28.000 de persoane - nemulțumite de comentariile sale pe tema hărţurii sexuale, ce a explodat la Hollywood anul trecut - au convins realizatorii să taie la montaj scenele cu acesta.
Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 22 iunie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod