Ocean Eight

5 filme cu distribuție majoritar feminină

Ghostbusters (2016)


Filmul cu distribuție exclusiv feminină ridică ştacheta față de originalul extrem de popular din 1984 cu volatilele relaţii dintre protagoniste şi o analiză feminină a autorităţii, a atracţiei, a rezolvării unor situaţii de criză, dar şi a reacţiilor atunci când nu ţi se recunosc meritele.
Abby (Melissa McCarthy) este experta în paranormal, care şi-a dedicat toată viaţa studiului fantomelor. Erin (Kristen Wiig) este doctorul care fundamentează ştiinţific teoria.

Holtzmann (Kate McKinnon), inginerul, preia conceptele lui Abby şi Erin şi construieşte echipamentul necesar pentru lupta cu fantomele. În sfârşit, Patty (Leslie Jones) se alătură grupului ca expert în dedesubturile New York-ului, contribuind la descoperirea locului de unde apar fantomele şi la explicarea întâmplărilor din Manhattan.
„Chris Hemsworth este Kevin, secretarul cu fizic perfect şi minte puţină al vânătoarelor de fantomă, o reinventare proaspătă şi foarte nimerită a personajelor feminine habarniste dar pline de nuri din filmele Hollywood-ului”, scria Cinemagia la data lansării filmului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod