Cele mai bune 10 filme romantice pe care să le vezi împreună cu iubitul tău

Fie că plănuiți o ieșire la cinema, fie că decideți să urmăriți filmul acasă, în fața micului ecran, iată o selecție de filme pe care le puteți urmări cu jumătatea voastră. Sunt filme care pot satisface gusturile diferite la filme ale membrilor cuplului.
Filmele ne pot vinde tot felul de ponturi simpatice, cu care să ne luăm prin surprindere partenerul, ne „transportă” într-o lume la care poate nu am avea altfel acces și ne oferă o doză de bunădispoziție.


1. Couples Retreat (2009)

Vacanță All Inclusive/Couples Retreat este o comedie despre problemele pe care orice cuplu le-a trăit măcar o dată, tratate cu un umor exploziv dintr-o perspectivă inteligentă, cu emoții în care ne regăsim cu toții. Filmul are ca subiect principal vacanța a trei cupluri în Eden Resort (o locație de vis).
În această stațiune cuplurile vin „să se regăsească” și să restabilească comunicarea și tandrețea de odinioară. Este un film de sâmbătă seara, destresant, de văzut împreuna cu prietana/soția, presărat cu multe momente comice.


2. Date Night (2010)

Steve Carell şi Tina Fey au parte de o seară de pomină, iar aventura lor din Date Night ar putea să le dea de gândit cuplurilor cu ceva istorie în spate, care au dificultăţi să găsească metode de a-şi mai condimenta viaţa împreună. Comedia regizată de Shawn Levy poate fi o excelentă alegere pentru o ieşire în doi în weekend.
Ele vor suspina la una dintre cele mai romantice scene văzute vreodată într-o comedie (şi, poate, la apariţiile lui Mark Wahlberg), iar ei vor scrâşni din dinţi la distrugerea unui arătos Audi R8, deci categoric `întâlnirea" are câte o „surpriză" pentru toată lumea.
18 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod