Șapte filme romantice subestimate

Un weekend ploios ne invită de obicei în fața micului ecran pentru a urmări filme care să ne schimbe în bine starea de spirit, să ne pună pe gânduri ori pur și simplu să ne facă să visăm.

Iată o  serie de filme romantice mai puțin cunoscute,  trecute cu vederea de iubitorii genului romance, dar foarte frumoase, potrivite pentru a fi urmărite în zilele mohorâte, pentru că au un suflu optimist. Un top alcătuit de publicația Cinemaholic.
1 din 8

1. Before We Go/Înainte de plecare (2014)

Poate fi urmărit pe postul FilmCafe duminică, 19 noiembrie, ora 11:40, apoi miercuri, 22 noiembrie, ora 16:00, dar și sâmbătă, 25 noiembrie, ora 13:50.
 
Cu actorul Chris Evans, cunoscut în calitate de Captain America, în rol de regizor și protagonist, alături de frumoasa Alice Eve, Before We Go este un romance de neratat. O femeie pierde trenul spre Boston, la asta adăugându-se și faptul că a fost jefuită. Disperată, femeia trebuie să stea în gară pe parcursul nopții până-n ziua următoare, când speră că va putea cumva să ajungă acasă. Un muzician de stradă, văzând-o atât de îndurerată se oferă să-i țină companie. De la mici discuții banale până la cele serioase nu mai e decât un pas, iar cei doi vor afla multe detalii interesante unul despre celălalt, pe parcursul unei nopți care se anunță a fi una lungă.
MAI MULT DESPRE: filme, divertisment, filme romantice
18 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod