Dragobete. 10 filme Netflix de neratat

Dragostea plutește în aer, dar și pe platformele de streaming
Valentine’s Day și Dragobetele ne inspiră să căutăm la cinema ori pe plaformele de streaming un anumit gen de filme, capabile să ne înflăcăreze imaginația, să ne pună pe gânduri, să reflectăm asupra a ce avem și să prețuim, schimbând ceva înăuntrul fiecăruia. Cinemagia și Netflix vă propun câteva titluri ce să ne introducă în atmosfera specifică acestor sărbători.
 

Your place or mine


Povestea lui Debbie (Reese Witherspoon) și a lui Peter (Ashton Kutcher) este cunoscută celor care îndrăgesc poveștile de dragoste, mai ales celor care au îndrăgit comedia romantică Holiday.
Da, Your place or mine este o altă poveste de dragoste newyorkeză despre doi prieteni care ar putea fi împreună, dar pe care soarta plus mărimea Statelor Unite îi ține despărțiți, iar de genul acesta de povești parcă nu ne mai săturăm niciodată. În 2018, Netflix era deja etichetat ca fiind rețeaua ce readuce genul la viață datorită succesului lui Set It Up, cu Zoey Deutch, Glen Powell, Lucy Liu și Taye Diggs, scrie publicația Salon.com. To All the Boys I've Loved Before a avut un succes chiar și mai mare.
Your place or mine continuă seria de povești de dragoste ce au consacrat Netflix. Citește următoarele recomandări... 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod