Paris Hilton vrea și o fetiță, după ce mama-surogat i-a născut un băiețel. Primele imagini cu micuțul

Paris Whitney Hilton, moștenitoarea imperiului financiar constituit din lanțul hotelier Hilton, precum și a celorlalte proprietăți imobiliare ale tatălui său, a dezvăluit că își dorește să devină mama unei fetițe, asta după ce, în luna ianuarie a acestui an a devenit mama unui băiat, adus pe lume de o mamă-surogat.
Paris Hilton a distribuit primele imagini cu băiețelul ei. Vedeta, în vârstă de 42 de ani, care și-a întâmpinat primul copil, un fiu numit Phoenix, a dezvăluit, de asemenea, că dorește să aibă și o fetiță.
 
De asemenea, Paris a dezvăluit că mai are 20 de embrioni congelați și a povestit, referitor la procedura de fertilizare in vitro (FIV): „Am făcut-o de șapte ori... Am toți băieții. Am 20 de băieți. Recent, tocmai am reluat procesul, așa că aștept rezultatele pentru a vedea dacă printre noii embrioni vor exista și fete.”
 

 
Paris Hilton vrea și o fetiță

 
 
Hilton și Reum, un om de afaceri din Chicago, s-au căsătorit în noiembrie 2021, după o relație de doi ani de zile.
„A fost mereu visul meu să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt.
Suntem atât de entuziasmați să ne întemeiem familia împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru”, a declarat Hilton pentru revista People.
  
Vestea vine după ce într-un interviu acordat în luna decembrie, tot jurnaliștilor de la People, Hilton a discutat despre planurile cuplului de a face un copil, afirmând că ea și Reum au început procesul de fertilizare in vitro (FIV) în vârful pandemiei de COVID-19.
 
„Am știut că vrem să întemeiem o familie și m-am gândit 'Acesta este momentul perfect. În mod obișnuit sunt într-un avion 250 de zile dintr-un an, așa că hai să pregătim toate ovulele astea'”, mărturisea ea.
Acum, după ce are un băiețel, Paris Hilton a mărturisit că vrea și o fetiță.

 
Paris afirmă că prima ei experiență sexuală a fost un...
viol

 

Paris Hilton afirmă că prima ei experiență sexuală a fost agresiunea sexuală, după ce a fost drogată de un bărbat în vârstă.
 
Moștenitoarea multimilionară a lanțului hotelier Hilton a declarat, pentru Glamour Magazine, într-un nou interviu sincer, înainte de lansarea autobiografiei sale, Paris: The Memoir, că prima ei experiență sexuală a fost un viol.
 
Ea povestește că era cu un grup de amici și amice și s-au întâlnit cu „băieți mai în vârstă” la un centru comercial, Paris a spus: „Ne-au invitat acasă și bem vin din fructe de pădure. Am băut una sau două înghițituri, am început imediat să mă simt amețită. Nu știu ce a pus acolo, presupun că a fost un roofie (pastilă de somn Rohypnol). Mi-am amintit vag ce s-a întâmplat.
Am viziuni cu un tip mai în vârstă stând deasupra mea, acoperindu-mi gura și șoptindu-mi continuu la ureche: Visezi, visezi!”.

În același interviu, Paris a confirmat, de asemenea, că regizorul de film Harvey Weinstein, aflat, în prezent, în pușcărie, pentru 23 de ani, sub acuzația de abuz sexual, a urmărit-o într-o baie la Festivalul de Film de la Cannes în 2000, când avea doar 19 ani.
 
Ea a spus despre incident: „Am intrat în baie și apoi m-a urmărit. A încercat să deschidă ușa, bătea în uşă, bătea în ea. M-a speriat teribil.”

 
Adolescență de coșmar în centre de reabilitare

 

În adolescență, Paris a fost internată în patru centre de reabilitare, într-o perioadă de doi ani, ca urmare a firii ei rebele și a problemelor pe care le avea cu drogurile și alcoolul.

„Experiențele trăite în fiecare dintre acestea mă bântuie și în prezent.
La Provo Canyon School din Utah mi s-au dat haine cu un număr pe etichetă. Nu mai eram eu. Eram numărul 127. Am fost obligată să stau în interior timp de 11 luni. Fără soare, fără aer liber. Acestea erau considerate privilegii. Copiii erau bătuți cu regularitate, loviți de pereți și chiar abuzați sexual, la școala Provo”, a declarat ea în cadrul unei conferințe de presă.

24 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod