Bradley Cooper încă locuiește cu mama lui: ”Eu și mama avem nevoie unul de celălalt!”

Bradley Cooper și-a pus mama să se mute și să vină să locuiască cu el dintr-un motiv înduioșător.
Actorul din filmul “A Star is Born”, Bradley Cooper, crede că el și mama lui încă „au nevoie unul de celălalt” după moartea tatălui său.
Așa a ajuns Bradley Cooper să-și petreacă o mare parte din viața de adult trăind cu mama lui în aceeași casă.

 
Bradley Cooper încă locuiește cu mama lui

 
 
În 2011, Cooper s-a mutat înapoi în casa părinților săi și a intrat într-o pauză de actorie pentru a petrece mai mult timp cu tatăl său, Charles Cooper, care fusese diagnosticat cu cancer pulmonar.
El a vrut să-l înconjoare cu dragostea și atenția sa și a făcut „tot ce-i stătea în putere” pentru a salva viața tatălui său.
Din păcate, tatăl lui Cooper a pierdut lupta cu cancerul, în 2011 - la doar cinci luni după ce actorul s-a mutat.
Decesul tatălui său a fost o lovitură gravă pentru mama lui, Gloria Campano, care împărtășea o legătură specială cu soțul ei și aveau o căsnicie solidă.
Deoarece Bradley Cooper a fost întotdeauna foarte apropiat de familia sa, i-a propus mamei sale, după decesul tatălui său, să se mute în casa lui din Los Angeles, pentru a locui împreună cu el.
 

 
Bradley: “Eu și mama avem nevoie unul de celălalt”

 
 
El a spus, într-un interviu pentru LA Times, în 2013: „Și chiar și acum, la doi ani după moartea tatălui meu, suntem tot aici, tot împreună.
Familia mea este foarte apropiată, iar moartea tatălui meu a fost brutală pentru noi toți. Eu și mama avem nevoie unul de celălalt. Așa că, iată-ne locuind împreună. Dar să nu mă înțelegeți greșit. Nu este fără complicații. Nu e ca și cum aș locui într-un complex și ea ar fi în aceeași pensiune. Nu. Ea este în camera alăturată. Dar este o tipă grozavă”.
 

 
Bradley, în carantina COVID, cu mama, câinii și fiica sa

 
 
De altfel, Gloria Campano a trăit, în perioada carantinei COVID, din 2020, închisă în casă alături de fiul ei, de cei doi câini și de Lea, fiica pe care Bradley o are cu modelul Irina Shayk.
Cooper a spus că nu a părăsit casa pentru a nu periclita siguranța mamei sale, care suferea de o afecțiune care o făcea foarte vulnerabilă la acest virus.
Se crede că mama și fiul încă locuiesc împreună și este clar că au o relație incredibil de strânsă.
 


Bradley, cu mama la evenimente
 

 
De exemplu, Bradley Cooper este cunoscut pentru obiceiul său de a-și invita mama la diferite evenimente, pe covorul roșu, ei participând împreună și la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar anul trecut, în 2022.

 
Mama, ironică la adresa lui Bradley

 
 
Recent, Gloria Campano a făcut glume pe seama fiului ei care poartă un tricou roz într-o reclamă T-mobile pentru Super Bowl din 2023.
„Da, nu-mi place felul în care arăți”, a glumit ea în timp ce se uita direct la tricoul roz aprins, de angajat al T-Mobile, purtat de fiul ei.
„Arăți ca un flamingo”, a mai spus Gloria Campano.

„Cred că știu ce fac”, declară el în timp ce încearcă să vândă telefonul. „Am fost nominalizat de nouă ori.”

„Da, dar nu ai câștigat niciodată nimic”, îi dă înapoi mama, făcând referire la cele nouă nominalizări la Oscar fără nicio victorie.

 
Inițial, clipul promotional trebuia să fie altfel

 
 
Între timp, compania de publicitate Ad Age a dezvăluit câteva detalii din culisele clipului promoțional, inclusiv faptul că inițial nu a fost planificat ca acesta să fie o compilație de scene cu Bradley și mama lui.

„Anunțul #SuperBowl de la T-Mobile nu trebuia inițial să fie sub formă de reclame. Dar când Bradley Cooper și mama lui s-au așezat la o masă, au citit puțin textul, firma și-a schimbat decizia”, a transmis compania de publicitate, într-o postare pe Twitter.


Ce proiecte mai are în lucru

 
 
Cooper va oferi, din nou, voce pentru personajul Rocket Raccoon, în filmul, din 2023, “Guardians of the Galaxy Vol. 3”. De asemenea, va regiza, va produce, va fi co-scenarist și va juca în “Maestro” - un film biografic Leonard Bernstein, pentru Netflix.

De asemenea, Cooper urmează să se reîntâlnească și cu Lady Gaga, să discute despre producția continuării filmului de succes “Joker”, din 2019, care se va intitula “Joker: Folie à Deux” și o va vedea pe Gaga în rolul lui Harley Quinn.
 


Împăcare cu Irina Shayk, tot mai aproape?

 

Bradley este un tată responsabil și foarte implicat, pentru fiica sa Lea, pe care o are din relația cu Irina Shayk. 
Turnând gaz pe foc, un apropiat a declarat, pentru Page Six, că cei doi “se gândesc să se împace”.
Mai mult, sursa a mai afirmat că Irina „ar dori ca fiica ei să aibă un frate”, evident, cu același tată, și că Bradley a fost informat cu privire la acest lucru.
 
Zvonurile au apărut deși, la acea vreme, se spunea că Bradley se întâlnește cu confidenta lui Hillary Clinton, Huma Abedin.
Ulterior, Page Six a scris că cei doi s-ar fi întâlnit îmtâmplător. 
 
Între timp, istoria relațiilor Irinei îl include pe Cristiano Ronaldo, iar anul trecut, numele ei a fost legat, pentru scurt timp, de cel al lui Kanye West, care era liber după despățirea de Kim Kardashian.
 


Ce a alimentat zvonurile reconcilierii

 
 
Potrivit unei surse, citate de People, Bradley Cooper și modelul Irina Shayk au petrecut Ziua Recunoștinței, în 2022, împreună, în New York, alături de cu fiica lor, Lea.
 
O altă sursă a declarat, pentru People, că Irina Shayk este „foarte fericită” că petrece mai mult timp cu Cooper.
„Nu i-a plăcut niciodată să fie singură. Întotdeauna a sperat că vor putea găsi o modalitate de a face ca relația lor să funcționeze din nou. Chiar dacă întotdeauna s-au înțeles, și s-au înțeles bine, fiica lor este cea mai fericită când sunt cu toții împreună. Irina are încă propria ei locuință în New York, dar își petrece cea mai mare parte a timpului acasă la Bradley”, a mai precizat sursa.
De aici a reconciliere nu arm ai fi de făcut decât un pas.

23 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod