Cele mai bune 10 filme romantice pe care să le vezi împreună cu iubitul tău

5. Begin Again (2013)

Dan Mulligan (interpretat de Mark Ruffalo), un bărbat care lucrează în domeniul înregistrărilor muzicale se află în impas atât cu căsnicia și cariera, cât și în relația cu fiica sa. Dar în acest moment disperat al vieții sale, el aude o melodie extrem de expresivă, cântată de către Gretta (Keira Knightley), o muziciană necunoscută, care se află pe punctul de a-și abandona cariera artistică, din cauza inimii rănite și a frustrării. Ei sunt o pereche ciudată, formată într-un moment de inspirație și disperare, care devine un parteneriat muzical și apoi o adâncă prietenie, care le va schimba complet viața.
Begin Again este o comedie sentimentală despre ceea ce se întâmplă atunci când două suflete rănite se întâlnesc, reușind să creeze împreună o muzică frumoasă.


6. Lost in Translation  (2013)

Protagoniștii sunt un star hollywoodian (Bill Murray) și soția inadaptata (Scarlett Johansson) a unui fotograf de modă: doi americani la Tokyo, plutind într-un element străin.  Utilizarea magistrală a clar-obscurului, precum şi perspectivele ameţitoare asupra panoramei oraşului, urmăresc experienţele celor doi protagonişti şi fac publicul să empatizeze cu suferinţa dulce-amară a personajelor.Dramedia  i-a adus Sofiei Coppola premiul pentru Cel mai bun scenariu original, dar şi trei alte nominalizări la Oscar, inclusiv Premiul pentru cea mai bună regie - Coppola.
18 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod