Buddy Valastro, un macho la cratita

Tendinte gastronomice....

Buddy, care ar fi cele mai populare arome pentru torturi, anul asta ?


Pentru primavara, o sa fac un tort de vanilie cu crema Chantilly, un strat subtire de ciocolata si zmeura proaspata. Incerc sa schimb torturile in functie de sezon. Toamna as face... Voi sunteti toti din tari diferite... Dar la New York, noi avem parte de fiecare anotimp in plina forta, asa ca avem vara adevarata, apoi toamna... Cand vine toamna, aici pluteste in aer un miros care te face sa iti doresti sa faci placinta cu mere sau cu dovleac. Apoi iarna mi se pare ca se potriveste foarte bine ciocolata. Apoi vin din nou primavara si vara, deci totul devine mai usor, cu arome de fructe si tot asa.

Buddy, care ar fi trendurile actuale generale, in cofetarie ?


Oh, trendurile... Fondantul este foarte la moda in America, incepe sa se bucure de multa popularitate.
De fapt, provine din Marea Britanie, Africa de Sud si Australia, astea au fost primele locuri in care a aparut asa ceva, noi am cam fost dupa ei, in aceasta privinta. Dar acum, ca avem acest mediu, simt ca noi vom lansa noi trenduri, fiindca folosim fondant si modelaje din ciocolata si asa mai departe. Torturile din ziua de azi spun povesti despre oameni. Daca fac un tort pentru o femeie care implineste 50 de ani, pot sa pun pe tort agenda ei preferata, perechea ei preferata de pantofi, BMW-ul ei... Pot sa pun orice o reprezinta si orice o intereseaza, deci pot sa spun o poveste despre un om prin intermediul unui tort. E uimitor sa poti face asa ceva. Dar noi vrem sa fortam limitele in domeniu, sa mergem si mai departe, facand chiar lucruri care chiar nu mai seamana deloc a torturi. Cred ca asta e chestia extraordinara, asta e ceea ce le place atat de mult oamenilor.

Daca saptamana viitoare ar fi ziua ta, ce tort ai face pentru tine ?


Nostim! Ziua mea de nastere e peste o luna, deci... Ceva simplu, cred.
Daca ar fi sa fac tortul visurilor mele, ar fi tortul pufos cu crema. E tortul meu preferat. La nivel vizual, daca ar trebui sa fac un tort care sa ma reprezinte, as face un tort cu lucrurile care sunt importante in viata mea – sotia, copiii, afacerea, familia... imi plac masinile sport, imi place sa mananc si sa beau vin... Deci cred ca as pune chestii nostime, chestii de viata.

Ce sfat ai avea pentru cei care vor sa inceapa o afacere ca a ta ?


Prima mea recomandare ar fi sa incerce sa faca anumite lucruri acasa sau sa intre intr-o brutarie, ca sa vada daca asta e chestie pe care si-o doresc cu adevarat sa o faca. Daca asta vor, trebuie sa indrazneasca si sa o faca. Dar trebuie sa isi promita ca vor face lucruri de calitate si isi vor repecta principiile. In fond, e o afacere foarte greu de facut. Si inca ceva care depinde de la o regiune la alta – nu stiu daca o sa reuseasca sa castige cat de multi bani ar trebui.

Unde-i poti vedea?

Povestea celor din familia Valastro va fi "spusa" incepand de sambata, 6 martie, cu incepere de la ora 20.45.
Emisiunea se va difuza sambata si duminica la aceeasi ora, pe Discovery Travel & Living.

In fiecare episod din aceasta noua serie incantatoare, telespectatorii il vor urmari pe Buddy alaturi de echipa sa premiata, preparand prajituri uluitoare si extrem de apetisante, pe care – simplu spus – trebuie sa le vezi ca sa le crezi. De la un tort de nunta in forma Turnului inclinat din Pisa si pana la un tort in forma de masina de pompieri, dotat cu faruri, sirena si fum, nimic nu este mai presus de puterile acestei superechipe de cofetari. Ei reusesc sa faca pana si un tort in care stau pasari vii – sau altul care scuipa foc !

Seria le ofera telespectatorilor si o incursiune in viata personala a lui Valastro, absolut haotica. Urmariti-i pe Buddy si familia sa cum jongleaza cu cerintele tot mai solicitante ale muncii lor si grabiti-va sa prindeti un loc in fata la toate sarbatorile si certurile lor in familie.
Aceasta familie unica a condus "Carlo's" timp de mai bine de 40 ani, transformand-o in povestea de urias succes a zilelor noastre.

Interviul a fost realizat intr-o teleconferinta la nivel european la care au participat jurnalisti din Polonia, Italia, Serbia, Benelux si Romania. Eva.ro a fost singura publicatie din Romania invitata sa participe.
4 Martie 2010
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bianca pe 12 Iul 2011, 20:53
    torturi

    am vazut la televizor ca faci foarte multe torturidar niciodata nu team auzit spunand care este preferatul tau.Deci care este tortul tau preferat?

    1
    0

  • claudia pe 31 Mar 2011, 23:11
    vanzari

    frm tortul unde pot da si eu comanda?

    0
    0

  • ileana.voicu pe 5 Mar 2010, 15:46
    @dragomiradrianadoina

    Multumesc. LA MULTI ANI si tie. :-*

    0
    0

  • dragomiradrianadoina pe 5 Mar 2010, 15:34
    Superb articol !

    Excelent articolul ! Felicitari autoarei si... LA MULTI ANI ! pt. 8 Martie !

    0
    0

  • zouzou25 pe 5 Mar 2010, 09:24
    Bravo

    Superb articol, un extraordinar tip pus in valoare si de autoarea articolului

    0
    0

  • ileana.voicu pe 5 Mar 2010, 08:06
    @Alina

    Multumesc pentru felicitari!!!! Ma bucur ca ti-a placut articolul.

    0
    0

  • Ioana pe 4 Mar 2010, 23:19
    Gandire sanatoasa

    imi place cum gandeste tipul asta! si-a urmat pasiunea in viata, indiferent de ce au spus altii si acum a ajuns foarte departe, bravo lui!

    0
    0

  • alina pe 4 Mar 2010, 18:39
    EXCELENT

    senzational articol! senzational!!!!!!!! felicitari autorului!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod