Burt Reynolds a suferit o operatie pe cord

4 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Burt Reynolds a suferit o operatie pe cord

Burt Reynolds a fost operat cu succes pe inima, actorul american suferind o interventie ce a constat intr-un bypass, si se afla in prezent in convalescenta, primind ingrijiri medicale la domiciliul sau din Florida, informeaza Mediafax.

"Domnul Reynolds a fost externat din clinica din Florida, unde a suferit operatia de bypass. El doreste sa le multumeasca tuturor pentru urarile de sanatate, iar medicii se asteapta la o recuperare rapida", a declarat Erik Kritzer, managerul actorului.

Renumitul actor american a marturisit ca a fost dependent, in trecut, de somniferul Halcion, pe care l-a folosit in anii '80, dupa ce si-a rupt maxilarul in urma unui accident.

Burt Reynolds, in varsta de 74 de ani, un adevarat star la Hollywood in anii '70, gratie unor filme precum "The Longest Yard/ Cea mai lunga pasa" (1974), "Smokey and the Bandit/ Smokey si Bandit" (1977) si mai recent "Boogy Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1997), a fost supus unui cvintuplu bypass, potrivit Entertainment Tonight.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod