Buddy Valastro, un macho la cratita

A dat pe spate vedetele...

Pentru ce vedete ai lucrat, Buddy?


Vedete? Am facut un tort pentru Rihanna. Am facut un tort pentru Miley Cyrus. Un altul pentru Britney Spears. Am facut torturi pentru multe persoane. Am facut mai multe torturi grozave cu vedete – si ma pricep foarte bine la asta. Oricum, clientii mei sunt clientii mei – indiferent ca sunt vedete sau nu – si incerc sa le ofer cele mai bune si cele mai frumoase torturi.

In ce mod difera asteptarile lor de asteptarile unui client obisnuit?


Pentru mine, toti clientii mei sunt la fel - indiferent ca e vorba de vedete sau de oameni obisnuiti. Da, e grozav sa cunosti o vedeta, dar eu nu ma simt o vedeta, ci un individ oarecare.
E grozav sa cunosti vedete si sa poti spune ca ai facut torturi pentru ele. Chiar zilele trecute, a venit in biroul meu un client care voia un tort. M-am simtit cu totul deosebit pentru ca faceam un tort pentru acei oameni. Deci... Depinde cine e clientul, depinde ce personalitate are, cat de bine ne intelegem si daca intre noi se formeaza o relatie buna.

Buddy, crezi ca vedetele pot crea trend-uri in cofetarie? Oamenii vor sa aiba, de pilda, acelasi tort de ziua lor ca si Britney Spears? Si, daca da, care este vedeta pe care o aleg cei mai multi, pentru a avea acelasi tort ca si ea ?


Tortul lui Britney Spears... Multi oameni m-au sunat sa-mi spuna ca vor un tort ca acela, ca al lui Britney.
Dar in acelasi timp sunt si multi clienti care vor sa ia ideea respectiva si o modifice in stilul lor. Deci as spune ca tortul lui Britney Spears a fost cel despre care s-a vorbit cel mai mult.

Ce fel de tort a vrut ea ?


I-am facut un tort cu tema "Good Morning, America" – "Buna dimineata, America". Avea sase etaje. A fost pentru ziua ei, dar si pentru lansarea noului album "Circus", asa ca am luat coperta albumului si am recreat pe tort culorile si tot soiul de chestii bestiale de acolo.
De asemenea, am facut o figurina din ciocolata cu ea si am pus-o in varf. Tortul avea flacari si toate culorile albumului...

Vedetele tin de multe ori regimuri speciale. Comanda torturi de regim sau obisnuite ?


Stii ceva? Multi oameni vin sa ma intrebe daca fac torturi dietetice si alte asemenea chestii, dar adevarul e ca, daca incepi sa inlocuiesti anumite ingrediente, aromele au de suferit. Eu sunt genul de om pentru care untul schimba totul. Asa ca nu fac torturi cu continut scazut de grasimi. Nu au un gust prea bun. Le spun oamenilor ca ar fi suficient sa manance o felie mai mica.
Sau le spun: "Uite, tu esti slaba, iti permiti sa mananci doua felii de tort, nu conteaza!"
4 Martie 2010
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bianca pe 12 Iul 2011, 20:53
    torturi

    am vazut la televizor ca faci foarte multe torturidar niciodata nu team auzit spunand care este preferatul tau.Deci care este tortul tau preferat?

    1
    0

  • claudia pe 31 Mar 2011, 23:11
    vanzari

    frm tortul unde pot da si eu comanda?

    0
    0

  • ileana.voicu pe 5 Mar 2010, 15:46
    @dragomiradrianadoina

    Multumesc. LA MULTI ANI si tie. :-*

    0
    0

  • dragomiradrianadoina pe 5 Mar 2010, 15:34
    Superb articol !

    Excelent articolul ! Felicitari autoarei si... LA MULTI ANI ! pt. 8 Martie !

    0
    0

  • zouzou25 pe 5 Mar 2010, 09:24
    Bravo

    Superb articol, un extraordinar tip pus in valoare si de autoarea articolului

    0
    0

  • ileana.voicu pe 5 Mar 2010, 08:06
    @Alina

    Multumesc pentru felicitari!!!! Ma bucur ca ti-a placut articolul.

    0
    0

  • Ioana pe 4 Mar 2010, 23:19
    Gandire sanatoasa

    imi place cum gandeste tipul asta! si-a urmat pasiunea in viata, indiferent de ce au spus altii si acum a ajuns foarte departe, bravo lui!

    0
    0

  • alina pe 4 Mar 2010, 18:39
    EXCELENT

    senzational articol! senzational!!!!!!!! felicitari autorului!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod