Aventour la feminin by Textar - Ziua a patra - serbare și premiere (fără coroniță, doar cu diplomă)

Mai țineți minte finalul clasei a IV-a? Mai știți? Era fericirea faptului că, în sfârșit s-a terminat, vine vacanța, și tristețea că s-ar putea să nu te mai vezi chiar cu toți colegii și că te desparți de doamna învățătoare.
Aventour la feminin by Textar a însemnat o distracție cu gașca, venită la pachet cu locuri fabuloase vizitate, peisaje care ne-au tăiat respirația, nopți în conace pline de istorie, mâncăruri delicioase și multe, multe experiențe trăite împreună. Ultima zi a fost ca o clasă a patra care se pregătea de vacanță (nu vom ascunde și nici nu vom nega că Aventour a fost în egală măsură extraordinar de frumos, dar și obositor). 

A patra zi a fost ziua venirii înapoi la București, în locul în care a început totul, și despărțirea de doamnele care ne-au fost alături în aceste patru zile. Colectivul Aventour și-a luat rămas bun de la doamnele Skoda Enyaq, Mercedes EQA, Renault Arkana și Audi Q5 Sportback.

Reuniune de clasă la Crama Bauer

 


Înainte de a trece Oltul, ne-am abătut puțin din drum pentru o scurtă oprire la Crama Bauer, în inima Podgoriei Drăgășani. 
Acolo i-am cunoscut pe Raluca și Oliver Bauer, fondatorii și sufletul acestei mici crame cu ambiții mari. Oliver Bauer, neamțul care a dat Germania pe România, vorbește despre țara noastră mai frumos decât o fac mulți dintre noi. Pasiunea cu care rostea ”țara noastră”, ”la noi în țară”, ”noi, românii” te cam făcea să pleci capul în pământ pentru nemulțumirile pe care le ai, ca român pur, legate de țara asta. Tot el ne-a spus că în România, deși noi zicem că ne ucide birocrația, e mult mai simplu să lansezi o afacere. Și mult mai rapid!

Oliver ne-a invitat la un tur de cramă, unde ne-a povestit cum a început afacerea familiei lor, în 2012, și cum a încercat să facă totul cu propriile forțe, fără a accesa fonduri europene. 

Nu înțelege fascinația tinerilor români pentru mirajul străinătății. Nu îi blamează pentru faptul că pleacă din țară pentru o viață mai bună dincolo, ci pentru că cei mai mulți pleacă în străinătate înainte de a încerca să facă ceva aici.

Raluca Bauer, soția și profesoara lui de limba română, cum îi place lui să glumească, ne-a arătat și cum se face vinul spumant și ne-a descris întreaga procedură.

A urmat un prânz pe cinste, cu salată de vinete, zacuscă, slănină, ceapă, babic de Buzău și piept de rață afumat de ei, la afumătoarea lor din curte, cu pâine proaspătă făcută în cuptor pe lemne și cu vin (pentru o mică parte dintre noi).

Serbare de final de a patra la Țiriac Collection

 


După prânzul de poveste, am plecat încolonați spre București, înapoi de unde am plecat - să închidem bucla celor patru zile la Țiriac Collection.
 
Norocul din primele zile nu ne-a părăsit nici în ultima. Deși bucureștenii au avut parte de o zi în care a turnat cu găleata, noi am ajuns la Țiriac Collection pe soare, fără pic de ploaie sau vânt. A început ploaia după ce au plecat fetele. Dacă nu am fi trăit aceste vremuri bacoviene, am fi zis că plânge și cerul pentru că s-a terminat Aventour. Dar cerul tot plânge de câteva săptămâni, deci sigur nu e din cauza Aventour. 

Surorile Giurcanu, premiul I cu diplomă, fără coroniță!

 


Pentru rezultate deosebite la învățătură și pentru cum s-au descurcat la toate challenge-urile din Aventour, Laura și Bianca Giurcanul au obținut premiul de ”Cea mai tare din parcare”, fără coroniță, dar cu diplomă! Bine, și pentru faptul că au condus cu 110 pe autostradă pentru a conserva bateria la Mercedes-Benz EQA ca să nu fim nevoiți să împingem la el ca Bertha Benz în 1886.
 

Ce au spus fetele despre mașinile pe care le-au condus în ultima zi 


Sânziana Negru și Claudia Andrei în Audi Q5 Sportback

 


”Știu că există o rivalitate între Mercedes-Benz și Audi. Iar astăzi, când m-am urcat pentru prima dată în Audi Q5 Sportback, am înțeles-o perfect. Audi face interioare în care te simți special. Materialele sunt geniale. Aluminiul este rece și plăcut la atingere. Iar cei aproape 300 de cai putere te iau pe sus la fiecare accelerație. Mașina asta zboară. E foarte plăcut să simți că ai mereu asemenea putere.”

Ioana Grama și Sorina Brumariu în Renault Arkana

 


”Prima mea mașină a fost un Renault, deci întâlnirea cu Arkana a fost una specială pentru mine. Mă întorceam într-un Renault după multă vreme. Și am rămas surprinsă să văd cât de mult s-au schimbat mașinile. Ai multă tehnologie, multe ecrane, un portbagaj bun și suspensii confortabile. Le-am auzit pe unele colege că s-au plâns de putere, însă eu n-am avut probleme. Și conduc cel mai sportiv dintre ele. Cei 140 de cai au fost de ajuns de fiecare dată când am călcat pedala de accelerație la podea.”

Laura și Bianca Giurcanu în Mercedes-Benz EQA

 


”Eleganță. Asta am simțit încă de când ne-am urcat în EQA. Nu doar că rulează fără zgomot, fiind electrică, dar te izolează perfect și de lumea de afară. E confortabilă și plutește peste gropi. Iar ecranele uriașe sunt ca două televizoare de ultimă generație.
Au fost 302 kilometri parcurși în ultima zi, o adevărată provocare pentru o mașină electrică. Însă i-am dovedit. Ne-a ajutat și traficul foarte aglomerat și mersul cu 100 de km/h pe autostradă.
Am avut timp să mai vorbim și să ascultăm muzica care ne place la sistemul audio excelent.”
 

Prăjiturela și Iulia Ionescu în Skoda Enyaq

 


”A fost mașina cea mai așteptată din Aventour. Pentru mine. De ce? Pentru că visez la o mașină electrică și chiar plănuiesc să cumpăr una în viitorul apropiat. Auzisem foarte multe despre Enyaq, iar acum mi s-au confirmat. Avem acel minimalism pe care începem să-l iubim, ai multe zone tactile și nu te plistisești niciodată. Mereu descoperi funcții noi.
Iar când când vine vorba de bagaje. Are un portbagaj uriaș. Cred că a fost printre cele mai permisive mașini din acest tur. Cu prețul trebuie să vedem ce se poate face.”

Cum a fost Evamobilul Mazda CX-30   

 
 
  
”Mazda CX-30 a fost partenerul de care aveam nevoie pentru Aventour la feminin by Textar. Când pleci la drum, e bine să ai cu tine pe cineva pe care te poți baza, care te susține când ai nevoie și nu te lasă la greu. Cam așa a fost relația cu Evamobilul Mazda CX-30. Dacă ar fi să aplicăm genul acesta de relație în lumea noastră, a oamenilor, am fi avut o poveste frumoasă de iubire, începută în urmă cu patru zile și urmată de o cerere în căsătorie. Nu știu, însă, dacă Mazda CX-30 mi-ar zice ”DA”.
 
E și îmbrăcată în alb, exact cum trebuie!”
 

Felicitările, masa și dansul au avut loc la Moșia Corbeanca


Seara s-a încheiat cu o cină la Moșia Corbeanca, al doilea avanpost Radio Guerilla din drumul nostru, după Crama Bauer.

Ne-am îmbrățișat de rămas bun și ne-am promis să mai facem. A fost minunat! Și a fost și obositor. Dar cu toate acestea, am promis că vom mai face.

Aventour la feminin by Textar a absolvit cu bine ciclul primar. Ne vedem în gimnaziu!
 

Citește rezumatul celorlalte zile de Aventour:

Ziua 1

Ziua 2

Ziua 3  

Aventour va reveni! 

Puteți vedea întreaga poveste urmărind hashtag-ul #Aventour pe paginile de Facebook Eva și Automarket și pe conturile de Instagram Eva și Automarket

 

PARTENERII ȘI PRIETENII EVENIMENTULUI

 

Bineînțeles, acest eveniment avea nevoie de piloni, adică de un grup de parteneri importanți, gata să împărtășească aceeași dragoste pentru aventură.

Partenerul principal al „Aventour la feminin” este TEXTAR, lider mondial în echipamente de frânare. Este recunoscut ca furnizor oficial pentru toate mărcile importante din domeniu și va avea grijă să frânăm la timp și în siguranță. Foarte important, le va preda fetelor o lecție de conducere defensivă. 

Nu puteam pleca la drum cu două mașini electrice și una plug-in hybrid, fără să avem alături de noi cel mai important jucător pe piața punctelor de încărcare din România și sud-estul Europei. RENOVATIO se alătură „aventurului” cu energie bună, livrată prin cele mai rapide prize. 

Ce ar fi un tur dedicat femeilor fără un partener cu o experiență uriașă în zona produselor de îngrijire și înfrumusețare. Și de unde putea veni acest partener, dacă nu din Franța. SEPHORA ROMÂNIA se alătură turului pentru că înțelege nevoia unor produse cosmetice special adaptate mobilității. 

Într-un astfel de tur ai nevoie de plăți ușoare, făcute cu un card care garantează rapiditate și servicii premium. Indiferent de comerciant, de zonă și de tipul afacerii. Prin urmare, în „Aventour la feminin” vom fi ajutați de prietenii de la MASTERCARD

Pe parcursul celor 4 zile vom căuta să descoperim locuri spectaculoase din țară. Iar pentru asta va trebui să ieșim de pe drumurile cunoscute și chiar să ne îndepărtăm de confortul restaurantelor. Nici o grijă. Serviciul de livrare tazz by eMaga promis că ne va alimenta cu mâncăruri alese, comandate de la bucătăriile din zonă. 

Vor fi zile lungi, cu mulți kilometri, și rezervele de energie ar putea fi pe minus. Așa că n-am ezitat să luăm alături de noi și o cafea premium: DAVIDOFF

Pentru că ne dorim să găsim locuri speciale, cu povești speciale, ne-am luat drept ghid CARDUL RADIO GUERILLA, oferit de Libra Bank. Acesta ne va indica avanposturile unde beneficiem de discounturi de nerefuzat.

***

Aventour la feminin este un proiect dedicat exclusiv femeilor, desfășurat alături de 4 dintre cele mai noi mașini lansate în România

 

8-11 iunie

 

Un proiect
AUTOMARKET ȘI EVA

 

Proiect prezentat de:

TEXTAR

 

Parteneri:

RENOVATIO E-CHARGE

SEPHORA

MASTERCARD

DAVIDOFF

tazz by eMag

CARDUL RADIO GUERILLA

Îmi place să scriu despre mine, despre copii, despre părinți și despre de-ale vieții, în general. Și, de obicei, scriu și despre ce nu-mi place.
Îmi place să scriu despre mine, despre copii, despre părinți și despre de-ale vieții, în general. Și, de obicei, scriu și despre ce nu-mi place.
12 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod