Traseul culinar al Aventour

Nu știu alții cum sunt, dar eu când plec la drum trebuie să știu (cât se poate de) exact ce o să mănânc. Lucru care se poate observa destul de clar dacă mă vezi.

Sunt gurmandă! Așa ar fi trebuit să încep, iar fiecare loc pe care urmează să-l vizitez nu scapă de o examinare atentă a ofertei gastronomice. Nu-mi place nici să stau în drum și să caut locuri în care să mănânc ceva bun. Eu vreau să știu de la început ce-mi oferă destinația.

Ca un făcut, în proiectul Aventour la feminin, ni s-a alăturat tazz by eMag (cărora eu - mai ales eu! - trebuie să le mulțumesc personal).

Practic, mi-au ușurat munca. Nu mai stau să caut restaurante pe Internetul mare și nici adrese, locuri de parcare, verificare de program și/sau rezervare în locantă. tazz by eMag este exact ce-mi trebuia mie pentru astfel de desfășurări de forțe. Practic, noi vom comanda ce ne poftește inima, iar ei vor veni să ni le aducă acolo unde inima dorește să se înfrupte din mâncărurile alese. Mai bine de atât cred că nici Dumnezeu în persoană n-ar fi putut rândui!

Să luăm harta:

Ce avem în Brașov!

După ce m-am uitat pe site-ul tazz by eMag în căutarea restaurantelor din Brașov (o să vă las link AICI, dar nu dați click pe el înainte de masă! Nu faceți ca mine!),  o să vedeți că sunt 234 de restaurante și poze! Aici e partea tragică! Eu aș mânca și cu ochii! Am leșinat la Bistro de l`Arte, Dei Frati, Zorba the Greek, iar puiul fript din poza de la Ciorbe și Tradiții m-a ucis! Poftiți de vedeți și voi cu ochii voștri!

 

Urmează Sibiu!

După puiul din Brașov, la Sibiu mi-au picat ochii pe Delicii Sibiene! Dumnezeule, oare cum voi rezista până atunci? M-au trezit pozele de la turcescul Konak, deși mă tentează și libanezul Al Hamra! Greu îmi va fi să aleg! Greu, greu!

Am mai găsit interesant și Bătrânu` Sas Burger Grill Cibinum! Rămâne de văzut la fața locului, în a doua zi de Aventour la feminin. (E posibil și să-i grăbesc pe toți să ne mișcăm mai repede doar pentru că eu vreau să mănânc!) 

O să vă las mai jos poza cu deserturi, ca să știți la ce mă refer:

Să nu credeți că m-am uitat degeaba prin ele. La toate pe care le-am menționat mai sus am pus o inimioară și mi le-am trecut la Favorite, ca să știu exact, când voi fi pe drum, unde și ce să caut. Judecând după câte Favorite mi-am ales, singurul neajuns al acestui Aventour la feminin e că durează numai 4 zile și simt că nu-mi sunt de ajuns!

Abia aștept să ajungem în Brașov!

 

Ne vedem în Aventour! 

 

Aventour la feminin începe pe 8 iunie, la ora 9.00am, și va putea fi urmărit după hashtag-ul #Aventour pe paginile de Facebook Eva și Automarket și pe conturile de Instagram Eva și Automarket. Veți găsi mereu imagini proaspete din timpul turului, vom avea câte un articol la finalul fiecărei zile, câte un rezumat video al fiecărei zile și  mărturiile fetelor după ce vor fi condus mașinile implicate în eveniment. Bineînțeles, Aventour la feminin va putea fi urmărit și pe conturile fetelor implicate în proiect. 

 

PARTENERII ȘI PRIETENII EVENIMENTULUI

 

Bineînțeles, acest eveniment avea nevoie de piloni, adică de un grup de parteneri importanți, gata să împărtășească aceeași dragoste pentru aventură.

Partenerul principal al „Aventour la feminin” este TEXTAR, lider mondial în echipamente de frânare. Este recunoscut ca furnizor oficial pentru toate mărcile importante din domeniu și va avea grijă să frânăm la timp și în siguranță. Foarte important, le va preda fetelor o lecție de conducere defensivă. 

Nu puteam pleca la drum cu două mașini electrice și una plug-in hybrid, fără să avem alături de noi cel mai important jucător pe piața punctelor de încărcare din România și sud-estul Europei. RENOVATIO se alătură „aventurului” cu energie bună, livrată prin cele mai rapide prize. 

Ce ar fi un tur dedicat femeilor fără un partener cu o experiență uriașă în zona produselor de îngrijire și înfrumusețare. Și de unde putea veni acest partener, dacă nu din Franța. SEPHORA ROMÂNIA se alătură turului pentru că înțelege nevoia unor produse cosmetice special adaptate mobilității. 

Într-un astfel de tur ai nevoie de plăți ușoare, făcute cu un card care garantează rapiditate și servicii premium. Indiferent de comerciant, de zonă și de tipul afacerii. Prin urmare, în „Aventour la feminin” vom fi ajutați de prietenii de la MASTERCARD

Pe parcursul celor 4 zile vom căuta să descoperim locuri spectaculoase din țară. Iar pentru asta va trebui să ieșim de pe drumurile cunoscute și chiar să ne îndepărtăm de confortul restaurantelor. Nici o grijă. Serviciul de livrare tazz by eMag a promis că ne va alimenta cu mâncăruri alese, comandate de la bucătăriile din zonă. 

Vor fi zile lungi, cu mulți kilometri, și rezervele de energie ar putea fi pe minus. Așa că n-am ezitat să luăm alături de noi și o cafea premium: DAVIDOFF

Pentru că ne dorim să găsim locuri speciale, cu povești speciale, ne-am luat drept ghid CARDUL RADIO GUERILLA, oferit de Libra Bank. Acesta ne va indica avanposturile unde beneficiem de discounturi de nerefuzat.

***

Aventour la feminin este un proiect dedicat exclusiv femeilor, desfășurat alături de 4 dintre cele mai noi mașini lansate în România

 

8-11 iunie

 

Un proiect
AUTOMARKET ȘI EVA

 

Proiect prezentat de:

TEXTAR

 

Parteneri:

RENOVATIO E-CHARGE

SEPHORA

MASTERCARD

DAVIDOFF

tazz by eMag

CARDUL RADIO GUERILLA

Îmi place să scriu despre mine, despre copii, despre părinți și despre de-ale vieții, în general. Și, de obicei, scriu și despre ce nu-mi place.
Îmi place să scriu despre mine, despre copii, despre părinți și despre de-ale vieții, în general. Și, de obicei, scriu și despre ce nu-mi place.
4 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod