Sephora, partenerul de drum al frumuseții în Aventour la feminin by Textar

Oriunde ai călători, sunt câteva produse de îngrijire și beauty care nu trebuie să îți lipsească din bagaj. De aceea, SEPHORA ne-a sărit în ajutor în Aventour.
Sephora s-a gândit la toate și le sare în ajutor fetelor din Aventour la feminin by Textar cu câteva produse esențiale pentru o rutină de îngrijire perfectă în călătoria lor.

Dacă vrei și tu să te bucuri de efectele acestor produse în următoarea ta vacanță, iată o descriere a câtorva dintre ele:

Ai grijă de buzele tale


LANOLIPS 101 - TROPICAL MINIS este un set care conține 3 mini balsamuri cu extracte naturale din pepene verde, nucă de cocos și căpșuni. Acestea sunt concepute pentru a fi folosite pe cele mai uscate zone ale corpului, cum ar fi buzele, pomeții, cuticulele, coatele și multe altele.

Îmbogățite cu lanolină 100% naturală, balsamurile pătrund și păstrează umezeala pentru a hrăni intens pielea.

Cum să redai fermitatea posteriorului tău


TRULY - BUNS OF GLOWRY SMOOTHING BUTT POLISH este un produs conceput special pentru a crește fermitatea pielii. Cele două ingrediente cheie ale acestuia sunt proteina din grâu și extractul de pepene verde.

Proteinele din grâu vor crește fermitatea pielii, reducând în același timp aspectul liniilor fine și celulitei din zona posteriorului, în timp ce extractul de pepene verde va hidrata intens pielea și îi va oferi o strălucire specială.

Obține bronzul perfect


ISLE OF PARADISE - SELF TAN DROPS (Light, Medium, Dark) sunt picături autobronzante care se pot folosi atât pentru față, cât și pentru corp. Produsul conține semnințe de chia, ulei de avocado și extract de nucă de cocos, ingrediente care sunt ultra-hidratante.


Picăturile se pot combina cu uleiuri, serumuri, creme sau chiar și cu fondul de ten.

Nu uita să te demachiezi


MAKE UP ERASER - TROPICAL
este un set de lavete demachiante reutilizabile care acționează ca un „absorbant” pentru murdărie și machiaj. Îndepărtează întregul machiaj, doar cu apă.

Pot fi spălate la mașină și vor rezista  3-5 ani. Ultra-moi, aprobate de dermatolog și ideale pentru pielea sensibilă.

Obține un aspect auriu și bronzat al pielii


PAI - THE IMPOSSIBLE GLOW este un iluminator cu ingrediente care sporesc strălucirea pielii și iluminează tenul, oferind în același timp efect de bronzare.

Există trei moduri de a folosi The Impossible Glow:

- Pentru o strălucire subtilă, adaugă o picatură cremei hidratante zilnice.
- Pentru un efect de bronzare mai intens, masează una până la două picături direct pe piele.
- Sau folosește-l ca iluminator aplicându-l ușor pe pomeți.

Gene supradimendionate și sub apă


SEPHORA COLLECTION - MINI SIZE WATERPROOF este o mascara care oferă un efect de volum imediat. Acum este disponibilă și în varianta waterproof. Cu formula sa rezistentă la apă, genele tale vor fi supradimensionate, chiar dacă sunt umede.

Ia-ți glossul peste tot cu tine


FENTY - GLOSS BOMB DIP
este un gloss pentru buze care îți va oferi instantaneu efectul de buze pline și nelipicioase.

Acum este disponibil într-o versiune solidă, astfel încât îl poți lua cu tine oriunde ai merge.

Adaugă un plus de culoare machiajului tău


RMS - CHEEKS&LIPS
este o paletă pentru buze și obraji ușor de purtat.
Pe lângă cele patru nuanțe, îți poți crea singură culoarea preferată mixându-le.


Machiajul rezistă


MILK - HYDRO GRIP SET & REFRESH SPRAY
este un spray de fixare a machiajului până la 12 ore.

Hidratează pielea și îți oferă o senzație de prospețime și luminozitate naturală.

Un plus de bronz


MILK - BRONZER STICK MINI este o pudră bronzantă mată.

Acest stick poate fi utilizat pentru a defini contururile prin alunecare și sculptare, iar culoarea se acumulează pe măsură ce aplicați.

 

Revigorează-ți tenul

 

DRUNk ELEPHANT - TIME TO WAKE UP SET conține serumuri intens hidratante care îți vor revigora fața ca o ceașcă de cafea caldă dimineața pentru ca tu să poți înfrunta ziua.

Cu ingredientele sale unice îți va fi mai ușor să te protejezi de poluare și de factorii externi de stres.

Ochii tăi vor fi din nou luminoși


PATCHOLOGY - ROLL MODEL MOISTURIZING/ BRIGHTENING EYE SERUM este un serum de ochi pentru hidratare.

Când pielea din jurul ochilor devine uscată, aplică acest serum calmant roll-on pentru o hidratare imediată.

Vom povesti mai multe în zilele care urmează despre cum poți avea grijă de tine în călătorie.

 

Ne vedem în Aventour! 

 

Aventour la feminin începe pe 8 iunie, la ora 9.00am, și va putea fi urmărit după hashtag-ul #Aventour pe paginile de Facebook Eva și Automarket și pe conturile de Instagram Eva și Automarket. Veți găsi mereu imagini proaspete din timpul turului, vom avea câte un articol la finalul fiecărei zile, câte un rezumat video al fiecărei zile și  mărturiile fetelor după ce vor fi condus mașinile implicate în eveniment.

Bineînțeles, Aventour la feminin va putea fi urmărit și pe conturile fetelor implicate în proiect. 

 

PARTENERII ȘI PRIETENII EVENIMENTULUI

 

Bineînțeles, acest eveniment avea nevoie de piloni, adică de un grup de parteneri importanți, gata să împărtășească aceeași dragoste pentru aventură.

Partenerul principal al „Aventour la feminin” este TEXTAR, lider mondial în echipamente de frânare. Este recunoscut ca furnizor oficial pentru toate mărcile importante din domeniu și va avea grijă să frânăm la timp și în siguranță. Foarte important, le va preda fetelor o lecție de conducere defensivă. 

Nu puteam pleca la drum cu două mașini electrice și una plug-in hybrid, fără să avem alături de noi cel mai important jucător pe piața punctelor de încărcare din România și sud-estul Europei. RENOVATIO se alătură „aventurului” cu energie bună, livrată prin cele mai rapide prize. 

Ce ar fi un tur dedicat femeilor fără un partener cu o experiență uriașă în zona produselor de îngrijire și înfrumusețare. Și de unde putea veni acest partener, dacă nu din Franța. SEPHORA ROMÂNIA se alătură turului pentru că înțelege nevoia unor produse cosmetice special adaptate mobilității. 

Într-un astfel de tur ai nevoie de plăți ușoare, făcute cu un card care garantează rapiditate și servicii premium. Indiferent de comerciant, de zonă și de tipul afacerii. Prin urmare, în „Aventour la feminin” vom fi ajutați de prietenii de la MASTERCARD

Pe parcursul celor 4 zile vom căuta să descoperim locuri spectaculoase din țară.

Iar pentru asta va trebui să ieșim de pe drumurile cunoscute și chiar să ne îndepărtăm de confortul restaurantelor. Nici o grijă. Serviciul de livrare tazz by eMaga promis că ne va alimenta cu mâncăruri alese, comandate de la bucătăriile din zonă. 

Vor fi zile lungi, cu mulți kilometri, și rezervele de energie ar putea fi pe minus. Așa că n-am ezitat să luăm alături de noi și o cafea premium: DAVIDOFF

Pentru că ne dorim să găsim locuri speciale, cu povești speciale, ne-am luat drept ghid CARDUL RADIO GUERILLA, oferit de Libra Bank. Acesta ne va indica avanposturile unde beneficiem de discounturi de nerefuzat.

***

Aventour la feminin este un proiect dedicat exclusiv femeilor, desfășurat alături de 4 dintre cele mai noi mașini lansate în România

 

8-11 iunie

 

Un proiect
AUTOMARKET ȘI EVA

 

Proiect prezentat de:

TEXTAR

 

Parteneri:

RENOVATIO E-CHARGE

SEPHORA

MASTERCARD

DAVIDOFF

tazz by eMag

CARDUL RADIO GUERILLA

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod